in

ЛюбовЛюбов СладкоСладко

5 трика как да се обличате като италианка

Versace, Valentino, Dolce & Gabbana, Prada… Италианският стил винаги е управлявал модата. Италианките са стилни, изискани и красиви. Те имат уникален стил, на който всички жени по света завиждат.

Всички помним разходката на Моника Белучи по улиците на Сицилия във филма Малена или София Лорен, флиртуваща с Марчело Мастрояни. Визията на тези красиви актриси трудно може да бъде постигната, но има някои лесни трикове, които можете да използвате, за да изглеждате като италианка.

1. Никога не се разголвайте твърде много 

Един от триковете на италианките е никога да не показват твърде много от тялото си. Именно тази мистичност и загадъчност ги прави толкова очарователни. Италианките избират по-дълги поли, по-затворени деколтета и дрехи, с които тялото им не е на показ.

2. Подчертавайте извивките на тялото си 

София Лорен казва: „Роклята е като бодлива тел – трябва да служи по предназначение, без да скрива напълно гледката“. Италианките имат добре оформени тела, в никакъв случай не се стремят да са особено слаби. Те харесват извивките на телата си и ги подчертават с дрехите, които носят.

3. Носете обеци халки 

Ако има нещо, което италианките обожават, това са халките! Те носят всякакви разновидности на този тип обеци – малки, големи, сребристи, златисти, всякакви. Ако искате да приличате на жена от Италия, знаете какво да правите.

4. Носете качествени материи

Италианките предпочитат да имат 2 неща в гардероба, но да бъдат качествени, вместо да имат много дрехи с ниско качество. В това отношение французойките и италианките са еднакви. Ако искате да изглеждате стилно, следвайте и вие този принцип.

5.  Носете хубаво бельо

За да изглеждате добре, най-важното условие е да се чувствате уверени. За тази цел абсолютно всеки детайл от визията ви трябва да бъде изпипан, включително и бельото. Въпреки че не се вижда, хубавото бельо дава увереност и е задължително за всяка италианка.

Loading

  • Харесвате ли стила на италианските жени?

    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Всекидневните навици, които удължават живота

Баница с месо