in

ЛюбовЛюбов СладкоСладко ЕхаЕха СмяхСмях

Как да носим червено червило

червено червило

Обичате ли да носите червено червило? То е истинска класика, кара устните да изпъкнат и да изглеждат секси и привлекателни. Червените устни са незаменима тенденция и това е универсален ласкателен нюанс, който допълва всеки тон на кожата.

Ако искате да създадете перфектна визия с червено червило, трябва да знаете как да извлечете максимума от него. Днес ще ви разкажа как да носите червено червило, така че да се чувствате смели, уверени и властни.

Първото препятствие е да намерите подходящ тон на червеното. Експериментирайте с различни нюанси, за да откриете вашето червено. Можете да избирате между матово, блестящо, прозрачно, кремообразно и течно червило.

Ето основните неща, от които се нуждаете:

  • Скраб за устни (стара четка за зъби)
  • Балсам за устни
  • Пудра
  • Молив за устни
  • Червено червило
  • Четка за устни
  • Носни кърпи

Как да нанасяте червено червило?

червено червило

1. Подгответе устните си

Преди да започнете да нанасяте червилото, ексфолирайте устните си със скраб за устни или стара четка за зъби за гладко и безупречно нанасяне. Това също помага за удължаване на дълготрайността на вашето червило. След това нанесете подхранващ балсам за устни, за предпочитане преди да започнете да се гримирате, за да има достатъчно време да попие в кожата ви.

2. Изтрийте балсама за устни с мокра кърпа

Не започвайте с червилото си веднага след като сте подготвили устните си. Вместо това използвайте кърпичка, за да изтриете балсама за устни. След това нанесете лек слой пудра върху устните си с четка, за да станат сухи и червилото ви да залепне.

3. Нанесете червилото

Нанесете червило, преди да поставите молива за устни. За по-хубаво нанасяне използвайте четка за устни.

4. Подчертайте устните си с молив

Използвайте молив за устни в нюанс, който подхожда на червеното ви червило, за да дефинирате краищата и да коригирате неравностите или асиметрията на устните. Можете също така да използвате молива, за да накарате устните ви да изглеждат по-плътни.

Не използвайте молив за устни, който е значително по-светъл от червилото ви, освен ако не искате устните ви да изглеждат по-малки. Не е желателно да използвате и много по-тъмен молив от вашето червило, освен ако не искате омбре визия. В този случай трябва да го слеете много добре.

5. Попийте устните си

Вземете носна кърпа и я притиснете към устните си, за да абсорбирате излишните мазнини и след това нанесете отново друг лек слой от червилото си. Това ще удвои времето за носене.

6. Почистване

Използвайте ъглова четка с малко коректор върху нея, за да почистите и изострите краищата на устните си. Накрая вземете четка и я потопете в малко пудра за лице, за да напудрите краищата на устните си. Преди да излезете, проверете за червило по зъбите си.

Червеното червило не само изглежда страхотно с вашата малка черна рокля на специална вечер, но също така изглежда невероятно готино с чифт дънки и ежедневен пуловер в събота следобед.

Loading

  • Обичате ли да носите червено червило?

    New red lipstick on vanity table close up
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

ален делон

Легендата Ален Делон на 87: Най-добре правя три неща – работата си, простотии и деца

кожа

Сутрешната рутина на корейките за красива кожа