in

Бялото винаги е на мода

Белият цвят символизира чистота, лято, свежест, хармония. Той никога не излиза от мода и е в състояние да повдигне настроението ни и да балансира чувствата ни. Бялото се свързва с позитивни емоции и създава усещане за ново начало.

Всяка от нас трябва да има бели дрехи както във всекидневния, така и в официалния си гардероб. Да не забравяме, че белият цвят е лятното черно и пасва перфектно на всеки повод. Ето и нашите топ 5 задължителни бели дрехи, които трябва да притежаваме в гардероба си:

 

Изчистена бяла тениска

White Tshirt

Дори най-обикновена изчистена бяла тениска може да направи визията ни стилна и модерна. Можем да я комбинираме с дънки, къси панталонки, пола или официален панталон. Класическата бяла тениска ни дава много възможности и е перфектна основа за изцяло бял аутфит.

 

Бялата рокля е задължителна

attractive happy smiling woman dressed in white dress

Бяла рокля е перфектната дреха за лятото. Независимо дали ще бъде от шифон или коприна, деним или лен, тя ще се впише идеално е нашия гардероб. Ако допълним визията с малка цветна или плетена чанта през рамо и по-масивни бижута, ефектът определено е зашеметяващ.

 

Бели къси панталонки

Shot of fashionable female white clothing for summer

Късите панталонки са изключително комфортен избор през лятото, особено когато са от лека и дишаща материя. Но и от деним, те винаги са неочаквано добра комбинация с всяка тениска, потник, риза или блуза с дълъг ръкав. Ако добавим един колан и чифт слънчеви очила, определено ще се чувстваме добре в кожата си.

 

Бял блейзър

woman professional model in classic hat, black body suit and white blazer

Блейзърът ни дава много възможности за комбиниране. Можем да го носим с дънки, рокли, поли, къси панталонки. Той ще добави още стил и елегантност във визията ни, дори когато тя е по-небрежна. Бял блейзър е перфектният избор за по-хладните летни дни и придава изтънченост и нежност. За по-изтънчена визия, можем да комбинираме бели къси панталонки над коляното, бял къс топ и бял блейзър с тъмни очила. Ако желаете, може да добавите и плетена шапка към тази очарователна визия.

 

Бяла риза

Woman in white blouse and pants drawing clothing samples. Dark-haired lady in beige shirt and light

Класика в жанра. Бялата риза винаги е добра идея. Независимо дали ще бъде по-спортна, елегантна или ефирна, тя мигновено се превръща в топ модна дреха. Съчетанието на бяла риза с цветни или бели къси панталонки  е неочаквано добра комбинация. Добавете аксесоар, колие, или брошка и ще изглеждате още по-неотразима.

Loading

  • Обличате ли се често в бяло?

    Flat lay with woman white clothing and purse, make up items

    Споделете вашето мнение с нас

    • Yes
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Шоколадово брауни с ягоди

НАЦИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА НА АВСТРАЛИЯ

Българин създава в Австралия революционен за времето си стол