in

„Стая 102. 90 рецепти с история“ от Божана Кацарова

Победителката от MasterChef Божана Кацарова представи първата си авторска кулинарна книга „Стая 102. 90 рецепти с история“. Концепцията на изданието е да направи дори мастър рецептите лесни и достъпни, а готвенето да се превърне в истинско удоволствие.

В книгата „Стая 102. 90 рецепти с история“ са подбрани идеи „за всекиго по нещо“, дори за вегетарианци. Рецептите обхващат целия асортимент от продукти – от „омар с черен хайвер“ до „кюфтенцата на баба“.

А с правилното ръководство всеки може да направи френски пържени филийки, индийски яйца по панагюрски или японска туршия.

Създаването на книгата на Божана е в партньорство с онлайн магазина gastronom.bg. По време на представянето на книгата, победителката от MasterChef приготви на гостите изкусителен шоколадов мус, който носи името „Кал от рая“, както и апетитни тостади с риба тон, които всеки може да си направи в домашни условия лесно и бързо.

"Кал от рая"
„Кал от рая“

Божана Кацарова призна, че е непоправим гурман и цени високо питателната, вкусна и красиво поднесена храна.

От своя страна Ивайло Георгиев, изпълнителен директор на сайта за пазаруване gastronom.bg, сподели, че политиката на компанията е в пълен синхрон с философията на кулинарката за модерен, динамичен и глобален поглед към ястията, въплъщаващ последните тенденции, както в готвенето, така и в lifestyle-а на градския човек.

Loading

  • Традиционни или нетрадиционни рецепти предпочитате да приготвяте?

    cooking
    • Традиционни
    • Нетрадиционни

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Зелник с кисело зеле

6 забавни факта за филма „The holiday“, които не знаете