in

Колко струва среща със звезда от „Хари Потър“ в България ?

хари потър

Колко ще ни струва селфи, автограф и 2-минутна лична среща с актьора от „Хари Потър“ Джош Хердман? И то в България… Отговорът е 120 лв. за стандартен билет.

Актьорът се сдоби със световна слава в мантията на Грегъри Гойл от „Слидерин“ в поредицата за Хари Потър. Екранният най-добър приятел на Драко Малфой пристига у нас по покана на книжарници Elephant и именно там ще се състои срещата с него. Денят е 16 април.

Желаещите да си купят ВИП пропуск ще получат селфи, три автографа и петминутна среща с Джош Хердман. Това обаче струва 260 лв. Стандартният билет осигурява 10% отстъпка за следващата гост-звезда от „Хари Потър“, която се очаква да пристигне у нас през тази година, а ВИП билетът – 20% отстъпка.

Джош Хердман участва във всеки от осемте филма от поредицата за Хари Потър. Първоначално е получил предложение да изиграе братовчеда на момчето, което оцеля – Дъдли Дърсли. След това обаче персонажът е предложен на актьора Хари Мелинг. През 2018 г Хердман се появява и в новата интерпретация на „Робин Худ“ с Тарън Еджертън и Джейми Фокс.

Актьорското развитие обаче не е на първо място за звездата. След 5-годишно практикуване на джиу джицу, през 2016-а той започва кариера като ММА боец. „Обожавам този спорт. Той е суров, вълнуващ и непредсказуем. Намирам го за по-интересен от бокса, въпреки че ценя и бокса като изкуство. Ще започна с аматьорски мачове и после ще видим къде ще стигна“, споделя актьорът. Звездата вече спечели първия си мач, който се проведе в Лондон, срещу полския боец ​​Януш Валаховски.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За първи път

„За първи път“ – невероятната устойчивост на човешкия дух

Юбер дьо Живанши и Одри Хепбърн

Юбер дьо Живанши – един от гениалните дизайнери на 20-ти век