in

Кои са най-желаните визии за Хелоуин тази година?

Хелоуин наближава със страшна сила, а почитателите на артистичните грим визии нямат търпение за предстоящия празник. Подготовката започва седмици по-рано, като специално внимание се отделя на перфектния страшен грим, за който е задължително да се погрижи професионалист.

Гримьорът Теодора Пенева е виртуозът с четките, който може да преобрази всеки за празника на Вси Светии и да го потопи в „мрачната“ атмосфера чрез декоративната козметика.

„Всяка година при мен, за да ги преобразя, идват най-верните фенове на празника. Вещерският и skull гримът с декорации и цветя от мексиканския „Ден на мъртвите“ винаги са на мода. Тази година обаче към най-желаните образи добавяме и Барби и Кен – заради фурора на филма за Барби, всички искат да приличат на героите“, споделя Теодора и допълва, че много нейни клиенти се спират и на визията на Уенсдей – момичето с начумерен поглед от „Семейство Адамс“.

Обикновено съвършеният арт грим за Хелоуин изисква малко повече време от бюти грима. Арт гримът се създава за около час, в зависимост от сложността на образа, на който максимално се стремим да се оприличим. „Бюти гримът е създаден, за да подчертае леко красивите ни черти, докато арт гримът е предназначен за карнавали и театрални образи. В него се използват бои. Затова е и много по-труден“, разказва майсторът на макиажа Теодора.

Въпреки употребата на по-специална козметика за него обаче, той е напълно безвреден. Боите са офталмологично тествани и безопасни за употреба върху кожата и лицето, а премахването им, както всяка дама знае, става с мицеларна вода, дегримьор и почистващ продукт за лице.

„Останаха броени дни и вече искрено се вълнувам за всички, които вече са се записали и ще дойдат за преобразяване при мен. В нашето студио на 31-ви октомври винаги е много интересно – на едно място можете да видите скелет, котка, вещица и Круела Де Вил, говорейки си един с друг“,  усмихва се грим мастърът Теди.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

2.3k Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Сеск Гай: За всеки филм търся онова, което хората крият

Усещането какво същество си, помага при турбулентни режими