in

Как да се обличате, за да изглеждате по-слаби

Избиране на дрехи

Въпреки че е важно да се обичаме такива, каквито сме, понякога ни се иска да изглеждаме по-стройни, отколкото сме. За щастие има начини да постигнем този ефект с помощта на дрехите. Когато искате визуално да изглеждате по-слаби, всичко има значение – от бельото до правилната стойка.

Ето 10 съвета как да се обличате, за да изглеждате по-слаби:

1. Наслоявайте дрехите

Наслояване на дрехи

Време е да разбием един често срещан мит. Повечето хора си мислят, че колкото повече наслояват дрехите, толкова по-дебели изглеждат, но това изобщо не е вярно. Добавянето на слоеве дрехи, стига да е направено правилно, подчертава извивките на тялото и прикрива недостатъците.

2. Избирайте дрехи в черно

Черни дрехи

Ако се опитвате да прикриете излишните килограми, избирайте дрехи в черен цвят. Колкото и да харесвате белите и цветните рокли, залагайте на черно, тъй като то визуално смалява и ще ви помогне да изглеждате по-стройни. Това важи като цяло за тъмните цветове, не само за черното.

3. Носете оформящо бельо

Оформящо бельо

Оформящото бельо прикрива мазнините по корема и отпуснатите бедра. Не се притеснявайте да носите такова бельо, стига да се чувствате комфортно в него, тъй като е доста стегнато. Може би не е най-добрият избор за ежедневието, но е страхотно за специални поводи.

4. Носете дънки с висока талия

Висока талия

Дънките с висока талия прибират корема и ще ви помогнат да изглеждате с няколко килограма по-слаби, отколкото всъщност сте. Ако искате да изглеждате по-слаби и по-високи, избирайте тъмни дънки с висока талия и дължина до глезена.

5. Подходящо бельо

Бельо

Не носете отпуснат сутиен и прашки. За да имате по-красива фигура, избирайте бикини с висока талия, които са достатъчно широки, за да не се впиват, и сутиен, който оформя добре гърдите ви. Сутиенът не бива да бъде твърде изрязан.

6. Аксесоари

Аксесоари

Не се плашете от аксесоарите. Носете масивни и открояващи се аксесоари, които да отвличат вниманието от не толкова перфектната ви фигура. Широките колани на талията подчертават извивките, а ако носите шал или големи обеци, ще отклоните вниманието от по-едрите си  бедра, например.

7. Принтове и кройки

Райе

Избягвайте всичко с хоризонтални принтове, било то големи или малки. Рокли с вертикален принт и дълбоко деколте са добър избор, ако искате да изглеждате по-слаби и по-високи. А модели с А-образна кройка или пола тип молив могат да ви помогнат да изглеждате страхотно.

8. Не носете комплекти

Дрехи

Носенето на пола и сако или панталон и сако, които са в комплект, не е добра идея. По-добре е да съчетавате дрехи, които си подхождат. Ако цялото ви облекло е в един цвят и то ярък, ще изглеждате още по-пълни.

9. Съчетаване на дрехите

Дънки и блуза

Ако панталонът ви е по-свободен, изберете прилепнала блуза. По същата логика, ако сте с широка блуза, изберете скини дънки. Никога не бива да се обличате от главата до петите с широки дрехи, тъй като това ще добави допълнителен обем към тялото ви.

10. Правилна стойка

Стойка

И накрая, но не на последно място, винаги се старайте да имате правилна стойка. Ако ходите изправени, коремът ви ще изглежда по-плосък, бюстът- по-голям и като цяло ще изглеждате добре. Ако сте прегърбени, няма да има никакво значение как се обличате.

Loading

  • Използвате ли някой от тези трикове, за да изглеждате по-стройни?

    Дрехи
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

брака

Кои са по-щастливи след брака – мъжете или жените?

Приказни дестинации

20 приказни дестинации от цял свят