in

ЕхаЕха

„Спайдърмен: Няма път към дома“ – защо трябва да го гледате

Снимка: Screenshot/YouTube
Снимка: Screenshot/YouTube

Новият филм за Спайдърмен определено може да се нарече добър и един от най-забавните и приятни фантастични филми на Marvel, които съм гледала в последно време. Том Холанд отново се завърна ударно в своята култова роля на Спайдърмен, а Зендая Колман на Ем Джей.

Филмът ми поднесе всичко, на което се надявах, и дори надмина очакванията ми. През цялото време не успях да отлепя очи от екрана и смятам, че това е един добър финал на цялата съвременна ера на Спайдърмен.

През последните години филмите за супергерои започнаха да стават предвидими, на моменти дори скучни заради твърде много екшън сцени и битки. Лентата „Спайдърмен: Няма път към дома“ дава на зрителя всичко, от което той има нужда – екшън в умерена доза, хумор, силна носталгия и няколко дълбоко емоционални моменти.

За актьорския състав бих казала само едно – невероятен. В новата лента участват и тримата актьори, които са участвали във филмите за Спайдърмен през последните 20 години – Том Холанд, Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд.

Още в предишния филм за Спайдърмен Мистерио разкри самоличността му и Паркър бе отговорен за нападението на дронове над Лондон. Злодеят направи всичко възможно да препише своите престъпления на Спайдърмен и преобърна репутацията му от приятелски настроен герой в престъпник и убиец.

Лошата слава започва да тежи върху плещите на Питър Паркър, тъй като започва да вреди на най-близките му хора, и той моли д-р Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) за помощ. Подобно желание довежда до неочаквани обрати и срещи с много злодеи от различни вселени. Земята е атакувана от зли сили на други реалности… И всичко това само заради лошата слава на Паркър, която пречи на най-близките му хора да влязат в мечтания от тях университет MIT.

Силните моменти във филма са няколко, но безспорно един от тях е отношението на Паркър към злодеите.

Финалът не може да се нарече щастлив, тъй като Питър Паркър плаща твърде висока цена за победата.

Е, прииска ли ви се да го гледате?

Loading

  • Кой е актьорът, който най-много ви допада в ролята на Спайдърмен?

    • Том Холанд
    • Тоби Магуайър
    • Андрю Гарфийлд

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Родителство по време на Ковид: 6 механизма за справяне

Солта и нейните лечебни свойства