in

ЕхаЕха

„Спайдърмен: Няма път към дома“ – защо трябва да го гледате

Снимка: Screenshot/YouTube
Снимка: Screenshot/YouTube

Новият филм за Спайдърмен определено може да се нарече добър и един от най-забавните и приятни фантастични филми на Marvel, които съм гледала в последно време. Том Холанд отново се завърна ударно в своята култова роля на Спайдърмен, а Зендая Колман на Ем Джей.

Филмът ми поднесе всичко, на което се надявах, и дори надмина очакванията ми. През цялото време не успях да отлепя очи от екрана и смятам, че това е един добър финал на цялата съвременна ера на Спайдърмен.

През последните години филмите за супергерои започнаха да стават предвидими, на моменти дори скучни заради твърде много екшън сцени и битки. Лентата „Спайдърмен: Няма път към дома“ дава на зрителя всичко, от което той има нужда – екшън в умерена доза, хумор, силна носталгия и няколко дълбоко емоционални моменти.

За актьорския състав бих казала само едно – невероятен. В новата лента участват и тримата актьори, които са участвали във филмите за Спайдърмен през последните 20 години – Том Холанд, Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд.

Още в предишния филм за Спайдърмен Мистерио разкри самоличността му и Паркър бе отговорен за нападението на дронове над Лондон. Злодеят направи всичко възможно да препише своите престъпления на Спайдърмен и преобърна репутацията му от приятелски настроен герой в престъпник и убиец.

Лошата слава започва да тежи върху плещите на Питър Паркър, тъй като започва да вреди на най-близките му хора, и той моли д-р Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) за помощ. Подобно желание довежда до неочаквани обрати и срещи с много злодеи от различни вселени. Земята е атакувана от зли сили на други реалности… И всичко това само заради лошата слава на Паркър, която пречи на най-близките му хора да влязат в мечтания от тях университет MIT.

Силните моменти във филма са няколко, но безспорно един от тях е отношението на Паркър към злодеите.

Финалът не може да се нарече щастлив, тъй като Питър Паркър плаща твърде висока цена за победата.

Е, прииска ли ви се да го гледате?

  • Кой е актьорът, който най-много ви допада в ролята на Спайдърмен?

    • Том Холанд
    • Тоби Магуайър
    • Андрю Гарфийлд

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Родителство по време на Ковид: 6 механизма за справяне

Солта и нейните лечебни свойства