in

Нов южнокорейски сериал задмина „Squid Game“ по популярност

Снимка: Скрийншот/YouTube
Снимка: Скрийншот/YouTube

Южнокорейският хорър на Нетфликс „Hellbound“ се превърна в глобален феномен за една нощ и успя да задмине Squid Game като най-гледан сериал в рамките на 24 часа след представянето си на стрийминг платформата. „Hellbound“ постигна най-висок рейтинг в цели 80 страни.

Сериалът разказва за група демони, които започват да преследват грешници и да ги известяват за точното време на смъртта им – моментът, в който ще отидат в Ада. Продукцията не се препоръчва за деца под 18 години, тъй като има редица зловещи сцени.

Хаосът, който настъпва сред обществото, е огромен, а на този фон, религиозна организация се възползва от ситуацията, за да разпространи своето влияние. Сериалът е базиран на едноименен комикс. Режисьор е Сан-Хо Йон, известен със зомби апокалипсиса „Влак до Бусан“.

„Hellbound“ привлича с извънземни чудовища, които убиват хора насред улиците, за да накажат грешниците. Те са свръхестествено нещо, което не може да бъде обяснено. Никой не знае това по-добре от родителите Бае Йон-джае и Сохюн, чието бебе получава известие за смърт, само няколко дни след раждането си.

Съдбата на бебето става водеща в средата на първи сезон и всеки зрител тръпне в очакване да разбере наистина ли едно бебе ще загуби живота си по такъв начин. Никой не знае какви са чудовищата и какъв е принципът, на който действат.

„Искахме да създадем свят, който няма нищо общо с реалния. Той е сравним с Ада и създаден от хора, които не могат да понасят несигурността. Искахме да покажем как би изглеждало обществото, когато присъдите са в конфликт една с друга“, казва режисьорът Сан-Хо Йон.

Премиерата на „Hellbound“ в стрийминг платформата бе на 20 ноември.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Невероятният живот на кралица Летисия

10 от най-запомнящите се тоалети на Кари Брадшоу