in

Бяло през есента и зимата, чудесна идея!

Снимки: thestylestalkercom/instagram
Снимки: thestylestalkercom/instagram

Белият цвят олицетворява чистотата, новото начало, нежността и хармонията. Той носи специална енергия и може да повдигне настроението и да балансира емоциите ви. Хората, които носят бели дрехи, излъчват увереност, стил и класа. Никога няма да сбъркате ако заложите на бяло, както за официален повод, така и в ежедневието. Във всичките си нюанси, този цвят създава невероятно чувство за баланс. Предлагаме ви няколко стилни визии, които ни вдъхновиха и нямаше как да не ви ги покажем.

 

Бяла дълга рокля

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Няма по-женствена визия от дълга бяла рокля с красива кройка, която пада красиво по тялото. Ако искате да изпъкнете на дадено събитие или просто да се почувствате добре в кожата си, заложете на бяла рокля. Ще видите как самите вие се движите със самочувствие и това ще се забелязва от околните.

Бяло палто

Светлите цветове са много актуални при есенните и зимните връхни дрехи през последните няколко години. Мръсно бяло, снежно бяло, кремаво, бледо сиво – всички те създават толкова нежна и романтична визия, независимо дали ще бъде палто, сако или красива жилетка.

Бял гащеризон

Модерно, различно и стилно. Широкият бял гащеризон придава не само по-сериозен вид, но и неподправен стил и елегантност. Големите джобове отново са хит този сезон, а когато са в комбинация с хубава материя, резултатът е забележителен.

Широка рокля с плисирана долна част

Няма нищо по-хубаво от това да се чувстваш едновременно красива, модерна и да ти е толкова комфортно и удобно. Точно това усещане създават широките рокли с плисирана долна част. Те се съчетават прекрасно с ниски обувки и си заслужава да присъстват в гардероба ви.

Бял костюм

Ето на това се казва хармония. Този аутфит определено ни скри шапката. Широк бял панталон, съчетан с бяла чанта и тренч в същия десен. Няма как да не забележим и акцента в червените обувки. Мъжкият костюм също заслужава внимание.

Loading

  • Обичате ли да носите бяло през есента и зимата?

    Споделете вашето мнение с нас

    • Да
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Изхвърлени в Америка“ – когато бягаш, за да живееш

Снимки: mozabintnasser/instagram

Вдъхновяващата история на Шейха Моза – най-влиятелната жена в арабския свят