in

„Играчка – плачка“ – история за родителската обич отвъд семейните връзки

Играчка-плачка

В света на политиката няма по-голямо предимство от добрия имидж, а всяка тайна може да донесе невиждани последици. Особено когато се крие в собствения ти дом… Отличен като „Най-добрата книга на годината“ от The New York Times Book Review и The Washington Post, бестселъровият роман „Играчка-плачка“ от американския автор Кевин Уилсън дебютира и на български език, за да потопи родните читатели в изненадваща история за родителската обич и утехата, която понякога се крие на най-непредвидимите места.

Последното нещо, което Лилиан очаква, когато получава писмо от Мадисън – някогашната си най-добра приятелка и съквартирантка от елитното училище, до което се е добрала благодарение на много труд и стипендия, е молба за помощ. Някога неразделни, двете не са се виждали откакто Лилиан е изгонена от училище заради скандал, който Мадисън удобно се преструва, че не помни.

Невероятно красива и още по-невероятно богата, Мадисън винаги постига всичко, което иска със завидна лекота, а животът ѝ е като излязъл от списание. Но когато доведените ѝ деца са напът да се нанесат в прекрасния ѝ дом, една взривоопасна тайна заплашва да разруши политическата кариера на съпруга ѝ и перфектното семейство, чийто имидж Мадисън е изградила с толкова много труд.

Единственият човек, на когото може да се довери да ѝ помогне е Лилиан – тя само трябва да се съгласи да бъде гувернантка на децата през лятото. Загърбила всякакви амбиции и мечти за бъдещето, Лилиан решава, че няма какво да губи. Все пак колко трудно може да е да се грижиш за две леко избухливи деца?

За нейна изненада Лилиан бързо печели доверието на близнаците, а тримата заедно откриват убежище от света, който постоянно ги отблъсква. Малко по малко тя разбира, че би направила всичко, за да защити тези странни деца. И че любовта е огън, който гори силно и ярко и не може да бъде изгасен.

Остроумен, саркастичен и изключително нежен, „Играчка-плачка“  на Кевин Уилсън се движи на границата между фантазията и реалността, рисувайки зашеметяващ портрет на американското общество с всичките му противоречия.

Източник: Сиела

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Чийзкейк фъстъчено масло

Чийзкейк с фъстъчено масло

Косопад

6 витамина за контрол на косопада