in

Едно незабравимо лято от Сю Муркрофт

Нов роман от авторката на „Само за ваканцията“

За книгата:

Търси се уредник за ваканционни вили „Раундхаус Роу“ в идилично селце на бреговете на Норфък. Там няма никакъв мобилен сигнал, никакъв безжичен интернет и най-важното – никакви проблеми.

Идеалната кандидатка търси бягство от изневеряваща отрепка, известна още като бивш годеник, спасение от приумиците на странната си братовчедка и почивка от предателите, доскоро познати като приятели.

Тя се настанява в кокетна вила, мечтаейки за лято, изпълнено със слънчеви дни и разходки по брега на морето. О, и среща с мъжа на мечтите си.

Нещата обаче не винаги вървят по план и гореспоменатите отрепки, братовчедки и/или предатели се намърдват обратно в живота й.

 

За автора:

Сю Муркрофт пише съвременни романи, които бързо се превръщат в международни бестселъри. Книгите й са носители на Наградата за най-добро романтично четиво (Best Romantic Read Award) и два пъти са били номинирани за Романтичен роман на годината (Romantic Novel of the Year Awards).

Тя е родена в семейство на военни и детството й преминава в Германия,
Малта и Кипър. Днес живее в Англия и посвещава времето си на писането на
романтични книги. „Едно незабравимо лято“ е четиринайсетият й роман.Тя е публикувала още новели, истории за различни списания, както и наръчник по творческо писане.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Как да се справим с депресията?

Приятелството удължава живота