in

„Превръщане“ – в света на магията, драконите и феите

превръщане

Новата книга „Превръщане“ от наелектризиращата фентъзи трилогия на Нора Робъртс се завръща с нова завладяваща история, продължение на „Сърцето на дракона“.

Преди много време светът на магията е бил отделен от този на хората. Но някои като Брийн Шивон Кели могат да пътуват свободно между двата свята. Тя се завръща в Талаф заедно с най-добрия си приятел Марко, който е едновременно стъписан и очарован от това място, населено с дракони, феи и русалки. Тук Брийн не е неуверената учителка, която той познава, а силна жена, която се учи да прегърне истинската си същност.

Марко е приет радушно от нейните хора и от Кийган – водача на Талаф. Кийган тренира Брийн да бъде воин в задаващата се битка, а заедно с възхищението му от нейните умения и сила нараства и влечението му към нея.

Но някой не се радва на пробуждането на Брийн. Нейният дядо, прокуденият бог Одран, иска да завладее и унищожи Талаф, а след това и останалите светове. Сега всички трябва да се обединят срещу тъмните му сили. Те ще станат свидетели на загуби и скръб, на предателство и кръвопролития, а междувременно Брийн ще направи още една стъпка напред, за да се превърне в това, което е родена да бъде.

За автора

Нора Робъртс е родена в Силвър Спринг, щата Мериленд, и е най-малкото от пет деца. Посещава католическо училище и се омъжва на деветнайсет години за ученическата си любов. Двамата се установяват в Мериленд в къща, която авторката обитава и до днес. Известно време работи като секретарка, но не се чувства на мястото си. След раждането на синовете си остава вкъщи и се захваща с най-различни неща, докато не открива призванието си – писането на дамски романи. След няколко преработки и откази се появява първата ѝ книга, издадена от Силует през 1981 година.

През 2007 г. списание „Таймс“ определя Нора Робъртс като една от стоте най-влиятелни личности в света. През последните 30 години средно на всяка минута се продават около 27 книги на Нора Робъртс. Романите ѝ се публикуват в над 34 държави. Фейсбук страницата ѝ има над 590 000 последователи.

През 2020 г. трилогията „Хотелът“ бе публикувана с красиво ново оформление, а година по-късно излезе първата книга от вълнуващата трилогия за магия и любов – „Сърцето на дракона“. През април почиталите на Нора Робъртс и фентъзи романите ще разберат как продължава историята във втория роман – „Превръщане“.

Прочетете още:

„Пробуждане“ – вълнуващата трилогия за магия и любов от Нора Робъртс

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Агнешка плешка

Агнешка плешка със зеленчуци

Как да направите перфектна форма на устните с грим