in

„Пробуждане“ – вълнуващата трилогия за магия и любов от Нора Робъртс

Нора Робъртс се завръща с вълнуващата трилогия за магия и любов – „Сърцето на дракона“. Историята ни връща в детските години на Брийн, когато нейният баща ѝ разказва приказки за вълшебни места – за свят с две луни и храбри воини, за магически създания и вековни традиции.

Днес Брийн е тревожна млада жена с огромен студентски дълг и работа, която мрази. Един ден тя разбира, че преди баща й да изчезне от живота й, е разкрил банкова сметка на нейно име. И в сметката има почти четири милиона долара, които майка й е крила от нея. Подобно състояние може да промени живота на Брийн. Но тя не знае, че използвайки част от него за дълго жадувано пътуване до Ирландия, ще намери отговори на въпроси, които дори не е подозирала, че иска да зададе.

Тук тя ще научи кой е мъжът със сребристи коси, който я преследва от известно време. И защо чува гласа му да шепти в главата й: „Ела си у дома, Брийн Шивон. Време е да си дойдеш у дома“. А също и защо сънува дракони. И че съществува магичен портал, който ще я отведе в земята на феите, където я чака истинската й съдба.

За автора

Нора Робъртс е родена в Силвър Спринг, щата Мериленд, и е най-малкото от пет деца. Посещава католическо училище и се омъжва на деветнайсет години за ученическата си любов. Двамата се установяват в Мериленд в къща, която авторката обитава и до днес. Известно време работи като секретарка, но не се чувства на мястото си. След раждането на синовете си остава вкъщи и се захваща с най-различни неща, докато не открива призванието си – писането на дамски романи. След няколко преработки и откази се появява първата й книга, издадена от Силует през 1981 година.

През 2007 г. списание „Таймс“ определя Нора Робъртс като една от стоте най- влиятелни личности в света. През последните 30 години средно на всяка минута се продават около 27 книги на Нора Робъртс. Романите й се публикуват в над 34 държави.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

7 от любимите книги на Илон Мъск

Каква е причината за трупането на излишни килограми