in

„Ракъс“ – чувствена история за любов и още нещо

ракъс

Една от най-популярните авторки на романтична литература у нас Л. Дж. Шен завладя сърцата на родните читатели с „Вишъс“ – огнената първа част от сензационната поредица „Sinners of Saint“. Сега идва време и за „Ракъс“ – дългоочакваната втора книга от поредицата, която продължава предисторията на вече завършената трилогия „Ол Сейнтс“ („Красиво безразсъдство“, „Раненият рицар“ и „Разгневеният бог“).

Историята

Дийн Коул. Всички го наричат „Ракъс“ (от англ. – шумотевица, кавга, скандал) и той напълно отговаря на прякора си. Буен и див, той е забавният в компанията, душата на всяко парти. Свикнал с лекота да получава всичко, което иска от живота, той е решен да завоюва единственото нещо, което някога му се е изплъзвало – невероятно съблазнителната Роузи Леблан. И тя ще бъде най-сладката му победа.

Колкото и да ѝ се иска да води нормален начин на живот, Роузи знае, че нейната приказка няма да свърши с „и заживели щастливо“. Красива, силна и самоотвержена, също като истинските рози тя има остри бодли – бодли, които да я пазят от всеки, опитал се да нарани нежната ѝ душа.

Всеки освен Дийн. Забраненият плод. Бившето гадже на сестра ѝ, което преди единадесет години ѝ се е изплъзнало, а сега се връща отново, за да преобърне живота ѝ изцяло. И да я накара да се зачуди дали пък не е възможно и нейната история да има щастлив завършек, ако ще и съвсем кратичък?

Цената на любовта

За да я спечели, Дийн ще трябва да се откаже от всичко. Но какво значение има останалият свят, когато в ръцете си той държи най-ярката звезда? Едно белязано от болката момиче с огромно сърце, което разпалва огъня в него като никоя друга.

Оставени в жестоките прегръдки на съдбата, двамата ще трябва да пожертват много повече, отколкото някога са си представяли, в битката за любовта. Но дали тя, за разлика от живота, е честна?

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Моцарелени пръчици

Моцарелени пръчици

летище

10 неща, които не трябва да купувате от летището