in

ЕхаЕха

Кралицата на Тik Tok – Чарли Д’Амелио

Снимки: Charli D'Amelio / Instagram
Снимки: Charli D'Amelio / Instagram

Чарли Д’Амелио е най-следваната личност в социалната мрежа Tik Tok със 126,8 млн. последователи. Родената през 2004 г. американка задминава по популярност редица известни личности, сред които Уил Смит, Дуейн Джонсън, Кайли Дженър, Ариана Гранде.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charli D’Amelio 🔵 (@charlie_dmeilio)

Младата тийнейджърка е от богато семейство. Баща й е бивш кандидат за републиканския сенат на Кънектикът, а майка й е фотограф и бивш модел. Чарли има по-голяма сестра – Дикси.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charli D’Amelio 🔵 (@charlie_dmeilio)

През юни 2019 г. Д’Амелио започва да публикува кратки видеа в профила си в Tik Tok, танцувайки на популярни песни. След едно от тях певицата Биби Рекса я кани да се качи с нея на сцената на един от концертите й. Така нейната звезда изгрява бързо и за отрицателно време тя добива неочаквана дори от самата нея популярност.

През ноември 2020 г. Д’Амелио влиза в рекордите на Гинес за най-много последователи в Tik Tok – 100 млн. Чарли започва да участва в различни предавания и дори получава покана от Prada, за да отрази седмицата на модата в Париж. Към днешна дата младата Tik Tok звезда има редица спонсорски договори и участва в реклами на световни брандове, както и в клипове на Дженифър Лопес и Малума, и на Биби Рекса. Само на 16 години, тя успя да създаде и собствен бранд, пускайки на пазара суитчер за 60 долара, както и своята първа книга – „Essentially Charli: The Ultimate Guide to Keeping It Real“. Чарли озвучава и анимационните филми „StarDog“ и „TurboCat“.

През септември тази година излезе и документалният сериал „The D’Amelio Show“, в който  Д’Амелио участва със семейството си.

Въпреки огромната й популярност, 17-годишната тийнейджърка е подложена на огромни критики от своите последователи. През ноември миналата година тя загуби 1 млн. от феновете си заради клип, в който вечеря със семейството си. Тя бе обвинена, че се държи грубо с личния семеен готвач и това й навлече гнева на нейната публика.

Освен профилите си в социалните мрежи, Чарли Д’Амелио поддържа подкаста 2 Chix, който води заедно със сестра си Дикси. Двете момичета разказват откровено за себе си и за всичко, което се случва около тях.

Loading

  • Коя социална мрежа ви допада повече?

    • Снимка: Pixabay
      TikTok
      Снимка: Pixabay
    • Снимка: Pixabay
      Instagram
      Снимка: Pixabay

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Колко калории изгаряме при различните домакински задължения

Тест: С кой зодиакален знак сте най-съвместими