in

Кой тип рокля подхожда на вашата фигура

черна рокля

Случвало ли ви се е да изберете перфектната рокля в магазина и когато отидете в пробната, да останете разочаровани? Причината да не се харесате е, че тази рокля не отива на вашата структура на тялото ви. Ето защо е много важно да знаете различните типове и да определите към кой тип тяло принадлежите.

Да бъдете стилни не означава само да носите най-модерните тоалети, а да подчертаете най-красивите форми на тялото си. Това е изкуство, което не всеки владее. Но имаме добра новина – ако идентифицирате добре формата на тялото си, може да подбирате подходящите за вас дрехи. Днес ще ви начуим как да избирате роклите, в които ще изглеждате зашеметяващо според вашата фигура.

Четирите основни типа тяло, които ще разгледаме, са пясъчен часовник, круша, атлетично и кръгло тяло. Ще дадем съвети и за по-дребните и слаби дами.

1. Пясъчен часовник

рокля

Ако формите на тялото ви са извити с пропорционални бедра и бюст, вашата форма е пясъчен часовник. При този тип тяло горната част се балансира с дължината на краката. Фигурите тип пясъчен часовник имат добре изразени талии и това предимство трябва да се подчертае! Най-подходящите рокли за вас са:

Какво не трябва да носите:

Кукленски рокли
Безформени рокли
Имперски стилове на талията
Овърсайз рокли

2. Круша (или триъгълник)

рокля

Момичетата и жените с триъгълна форма обикновено имат по-слаба горна част на тялото и по-големи ханш и бедра. За да изглеждат формите им по-пропорционални, те трябва да избират рокли, които придават повече обем на горната им половина. Рокли с детайли в областта на бюста също са подходящи за този тип фигура. Ето на кои модели можете да се спрете:

Какво не трябва да носите:

Безформени рокли
Пухкави рокли
Рокли с много къси подгъви
Обгръщащи извивките тъкани

Ако имате атлетично тяло, по-закръглени форми или прекалено слаба фигура, вижте най-подходящите за вас рокли ТУК

Материалът е предоставен от Trendo.bg!

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

мата хари

Мата Хари – една от най-големите прелъстителки в историята

джаки кенеди, аристотел онасис

Бракът на Джаки Кенеди и Аристотел Онасис – лоша бизнес сделка