in

ЕхаЕха ЛюбовЛюбов

Кое е вашето число на живота

Нумерологията е древна наука, според която числата могат да определят някои основни тенденции от съдбата, характера и реализацията на човек. Смята се, че числото на живота има най-голям дял в определяне на посоката на живота.

Всеки зодиалкален знак и всяка планета имат свое число, което носи определено послание в пространството. То се получава като се съберат числата от деня, месеца и годината на раждане.

Числата трябва да се редуцират до единично число. Например ако рождената ви дата е 20, събирате 2+0=2; ако е 31, 3+1=4. Изключение от това правило правят само числата 11 и 22, които са царски числа и не се редуцират до единчни. Те носят свое собствено послание. При едноцифрен сбор 10, 0 не се брои и числото на живота е 1.

Ето как може да изчислите вашето число на живота:

Пример 1: 8 януари, 1989 година

Ден: 8

Месец: Януари – 1

Година: 1989

Число на живота: 8+1+1+9+8+9=36=3+6=9

Пример 2: 11 март 1992

Ден: 11

Месец: 3

Година: 1992

Число на живота: 1+1+3+1+9+9+2=26=2+6=8

 

Вижте и символиката на числата:

1 – Единицата е символ на ново начало. Хората с число на живота 1 са индивидуалисти и трудно работят в екип. За сметка на това са изключително борбени и мотивирани да постигат каквото си поставят за цел. Единиците са егоисти в личен план и за разлика от кариерата, личният им живот е по-сложен. Подходящ партньор за единицата е девет.

2 – Двойките обичат да бъдат сред хора, особено ако са с близки интереси. Големи инати са и се опитват да въртят на „пръста си“ останалите. Трудно приемат различно мнение от своето. В личен план са романтични и обожават да бъдат глезени и ухажвани. Подходящ партньор е четворката.

3 – Числото три носи щастие. Тройките са големи късметлии, както в личен, така и в професионален план. Обикновено нещата им се получават лесно. Тройките са хора на живота и удоволствията и са бохеми по душа. Те са хазартна натура и понякога търпят лишения заради неблагоразумието си. Добра комбинация е с петица.

4 – Четворките са трудолюбиви и съвестни. Те работят перфектно в екип и са много изпълнителни. Четворките са чувствителни натури и искат да постигат всичко честно и с много труд. Пасват си прекрасно с осмицата.

5 – Пет е числото на любовта и семейството. Петиците са отдадени на близките си хора и за тях няма по-важно нещо. Отговорни и отзивчиви са и често страдат от това, че са прекалено доверчиви. Невероятна химия има между числата 5 и 3.

6 – Шестиците обичат да помагат на другите хора. Те имат сила, която привлича останалите и е лесно да се влюбите в тях от пръв поглед. Шестиците са откровени до болка и понякога могат да обидят човека срещу тях в откровението си. Те не обичат лицемерието и са добър партньор за седмицата.

7 – Седмиците са лесни за връзка. С тях се живее приятно и винаги може да се постигне съгласие, стига да не засегнете принципите им. От време на време може да се случи да изгубят контрол над себе си, но това е моментно състояние. Седмиците си пасват най-много с шестицата.

8 – Осем е материалното число. Осмиците са материалисти и обичат ясни отношения с останалите. Те предпочитат разговорите им да бъдат по същество и са чудесни бизнес партньори. Подходящ партньор за осмицата е четвроката, но често се влюбват в тройка.

9 – Деветките са позитивни хора, които обичат да се раздават. Призвани са да правят добро за останалите, а защо не и за човечеството. Те са самостоятелни и свободолюбиви и понякога остават неразбрани от останалите. Деветките са духовни личности. Те се разбират чудесно с всички числа, но трябва да си имат едно на ум за единиците.

11 – Както вече споменахме, 11 е кралско число, което носи в себе си единици. Свързва се с ново начало. Единайсетиците имат добра памет, спокойни са и с мек характер. Макар да изглеждат студени, те са много чувствителни, а когато се привържат към някого, се отдават напълно на тази емоция. Те се разбират трудно с останалите, но имат силно привличане към седмицата.

22 – Това е другото царско число. Хората, чието число на живота е 22, са упорити и амбициозни. Те постигат всичко с много усилия, но обичат да си поставят високи цели и да стигат до върха. Инатът им понякога дразни околните, но те знаят как да се реваншират за търпението. За тях парите не са важни, а това да се развиват и да работят над себе си. Подходящ партньор е единицата.

 

  • Вярвате ли в силата на числата?

    Numerology Numbers Concept. Numerology Calculate Life Path and Destiny Numbers. Many pebble stones
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

5 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Амансио Ортега – създателят на Zara и един от най-богатите хора в света

Най-стилните визии на семейство Клуни на червения килим