in

ЕхаЕха ЛюбовЛюбов

Кое е вашето число на живота

Нумерологията е древна наука, според която числата могат да определят някои основни тенденции от съдбата, характера и реализацията на човек. Смята се, че числото на живота има най-голям дял в определяне на посоката на живота.

Всеки зодиалкален знак и всяка планета имат свое число, което носи определено послание в пространството. То се получава като се съберат числата от деня, месеца и годината на раждане.

Числата трябва да се редуцират до единично число. Например ако рождената ви дата е 20, събирате 2+0=2; ако е 31, 3+1=4. Изключение от това правило правят само числата 11 и 22, които са царски числа и не се редуцират до единчни. Те носят свое собствено послание. При едноцифрен сбор 10, 0 не се брои и числото на живота е 1.

Ето как може да изчислите вашето число на живота:

Пример 1: 8 януари, 1989 година

Ден: 8

Месец: Януари – 1

Година: 1989

Число на живота: 8+1+1+9+8+9=36=3+6=9

Пример 2: 11 март 1992

Ден: 11

Месец: 3

Година: 1992

Число на живота: 1+1+3+1+9+9+2=26=2+6=8

 

Вижте и символиката на числата:

1 – Единицата е символ на ново начало. Хората с число на живота 1 са индивидуалисти и трудно работят в екип. За сметка на това са изключително борбени и мотивирани да постигат каквото си поставят за цел. Единиците са егоисти в личен план и за разлика от кариерата, личният им живот е по-сложен. Подходящ партньор за единицата е девет.

2 – Двойките обичат да бъдат сред хора, особено ако са с близки интереси. Големи инати са и се опитват да въртят на „пръста си“ останалите. Трудно приемат различно мнение от своето. В личен план са романтични и обожават да бъдат глезени и ухажвани. Подходящ партньор е четворката.

3 – Числото три носи щастие. Тройките са големи късметлии, както в личен, така и в професионален план. Обикновено нещата им се получават лесно. Тройките са хора на живота и удоволствията и са бохеми по душа. Те са хазартна натура и понякога търпят лишения заради неблагоразумието си. Добра комбинация е с петица.

4 – Четворките са трудолюбиви и съвестни. Те работят перфектно в екип и са много изпълнителни. Четворките са чувствителни натури и искат да постигат всичко честно и с много труд. Пасват си прекрасно с осмицата.

5 – Пет е числото на любовта и семейството. Петиците са отдадени на близките си хора и за тях няма по-важно нещо. Отговорни и отзивчиви са и често страдат от това, че са прекалено доверчиви. Невероятна химия има между числата 5 и 3.

6 – Шестиците обичат да помагат на другите хора. Те имат сила, която привлича останалите и е лесно да се влюбите в тях от пръв поглед. Шестиците са откровени до болка и понякога могат да обидят човека срещу тях в откровението си. Те не обичат лицемерието и са добър партньор за седмицата.

7 – Седмиците са лесни за връзка. С тях се живее приятно и винаги може да се постигне съгласие, стига да не засегнете принципите им. От време на време може да се случи да изгубят контрол над себе си, но това е моментно състояние. Седмиците си пасват най-много с шестицата.

8 – Осем е материалното число. Осмиците са материалисти и обичат ясни отношения с останалите. Те предпочитат разговорите им да бъдат по същество и са чудесни бизнес партньори. Подходящ партньор за осмицата е четвроката, но често се влюбват в тройка.

9 – Деветките са позитивни хора, които обичат да се раздават. Призвани са да правят добро за останалите, а защо не и за човечеството. Те са самостоятелни и свободолюбиви и понякога остават неразбрани от останалите. Деветките са духовни личности. Те се разбират чудесно с всички числа, но трябва да си имат едно на ум за единиците.

11 – Както вече споменахме, 11 е кралско число, което носи в себе си единици. Свързва се с ново начало. Единайсетиците имат добра памет, спокойни са и с мек характер. Макар да изглеждат студени, те са много чувствителни, а когато се привържат към някого, се отдават напълно на тази емоция. Те се разбират трудно с останалите, но имат силно привличане към седмицата.

22 – Това е другото царско число. Хората, чието число на живота е 22, са упорити и амбициозни. Те постигат всичко с много усилия, но обичат да си поставят високи цели и да стигат до върха. Инатът им понякога дразни околните, но те знаят как да се реваншират за търпението. За тях парите не са важни, а това да се развиват и да работят над себе си. Подходящ партньор е единицата.

 

Loading

  • Вярвате ли в силата на числата?

    Numerology Numbers Concept. Numerology Calculate Life Path and Destiny Numbers. Many pebble stones
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

5 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Амансио Ортега – създателят на Zara и един от най-богатите хора в света

Най-стилните визии на семейство Клуни на червения килим