in

Най-стилните визии на семейство Клуни на червения килим

Джордж Клуни е един от най-обичаните актьори и един от най-добре изглеждащите мъже. 60-годишният актьор е от мъжете, които остаряват красиво.

Амал е красивата съпруга на Джордж Клуни, която е адвокат. Стилът на Амал е много изчистен и семпъл и подхожда на професията й. Тя винаги изглежда зашеметяващо и визията й излъчва нежност и женственост.

Джордж и Амал са една от най-добре изглеждащите двойки в Холивуд. Те имат неповторимо чувство за стил и някак се допълват взаимно.

Вижте някои от най-добрите им визии на червения килим:

Джордж и Амал Клуни на премиерата на „The Tender Bar“ в Лос Анджелис. Амал носи красива сребриста рокля от колекция есен/зима 2021 на 16Arlington.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Newsburry (@newsburry)

Семейство Клуни на Met Gala 2018. Джордж е със стилен черен смокинг, а Амал е с интересна „рокля“ с дълъг шлейф, която всъщност е панталон. Горната част на тоалета е сребриста и това определено е една от най-интересните визии на Амал.

Тази снимка на семейство Клуни е от филмовия фестивал във Венеция през 2017. Това събитие е само няколко месеца, след като Амал роди близнаците Александър и Ела.

С тази визия, Амал доказва, че бременните жени също могат да изглеждат страхотно и да се обличат стилно. През 2017 година, бременната Амал и Джордж Клуни на церемонията по връчването на наградата „Сезар“.

Джордж и Амал Клуни на филмовия фестивал в Кан през 2016 година, на премиерата на филма „Пулсът на парите“. Амал е облечена в красива рокля на Atelier Versace coutire.

На премиерата на филма „Аве, Цезар!“ в Берлин през 2016, Амал носи красива черна рокля с много блясък на Yves Saint Laurent, придружавана от стилния си съпруг, който е облечен в типичния за него черен смокинг, с черна вратовръзка.

Семейство Клуни на сватбата на Хари и Меган Маркъл през 2018 година. Тази снимка не е от червения килим, но е от събитието на годината за 2018-та. Роклята на Амал е от Стела Маккартни, а вратовръзката и кърпичката от костюма на Джордж са в тон с роклята.

През 2018 Джордж Клуни е награден от Американския филмов институт за цялостен принос. Амал сияе в красива розова рокля Prada.

Красивата двойка на премиерата на „Параграф 22“ през 2019. Зеленото определено е цветът на Амал!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine)

Амал избира зеления цвят и за премиерата на „Параграф 22“ в Рим.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L’amour Toujours (@the_red_artist)

 

Loading

  • Допадат ли ви визиите на Джордж и Амал?

    Снимка: Instagram/paris.fashion.tribe

    Споделете вашето мнение с нас

    • Да
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Кое е вашето число на живота

Ризото с печена пъстърва