in

Как да съчетавате актуалните mom jeans

Mom jeans

Дънките mom jeans първоначално се появиха като сезонна тенденция, но техният страхотен силует и симпатичен ретро стил ги превърнаха в класическа дреха, която има място в капсулния гардероб на всеки.

Дънките с висока талия и прав крачол са истински хит през 80-те и 90-те години, докато не са изместени от скини дънките, които бяха най-предпочитаните дънки години наред.

През 2022г. обаче тенденциите са вдъхновени от 90-те години на миналия век и mom jeans се завърнаха с пълна сила. Те бързо станаха задължителен елемент от гардероба, тъй като стоят добре на почти всяка фигура и са много удобни. Mom jeans подчертават талията много красиво, а свободният крачол може да прикрие по-пълничките бедра.

Тъй като са популярни от сравнително скоро, съчетаването им с други дрехи и обувки все още изглежда като предизвикателство. Ако и вие сте фенове на удобните mom jeans, но не сте сигурни как можете да ги съчетавате, ето няколко идеи:

Блейзър

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @heycocobu

Инвестирането в красив и качествен блейзър винаги е добра идея. Блейзърът се съчетава много добре с mom jeans и може да даде различно усещане за целия аутфит.

Въпреки че възприемаме mom jeans като по-подходящи за разходка в парка, ако ги съчетаете с красив и стилен блейзър, могат да станат част и от офис гардероба ви.

Можете да изберете както класически блейзър на каре или в нюд цвят, така и блейзър в ярък цвят, който е много подходящ за пролетта и лятото.

Пуловер

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morgan Knowles (@morgandknowles)

Този тип дънки се съчетават много добре и с всякакви пуловери, като например тънък пуловер в пастелен цвят за пролетните дни, или кашмирен пуловер в неутрални цветове за по-студените дни. Пуловерите стоят много добре в съчетание с mom jeans, а за още по-модерен вид можете да загащите пуловера изцяло или само отпред.

Елегантна блуза или риза

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley (@thriftytigers)

Дънките mom jeans са подходящи и за вечерни излизания, когато са съчетани с подходяща блуза. Единият вариант е да ги съчетаете със стилна прилепнала блуза, която ще се комбинира много добре с леко обемните дънки.

Другият вариант е да изберете красива елегантна блуза с буфан ръкави или интересни детайли. Ако избирате по-смела блуза, заложете на mom jeans в по-тъмен цвят, които да компенсират. Ако искате да добавите усещане за лято в аутфита си, изберете дънки в светло синьо.

Бяла риза

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Figueroa (@livfigueroa)

Бялата риза е абсолютна класика. Няма нещо, на което да не подхожда и винаги внася елегантност в тоалета. През 2022г. са много актуални овърсайз ризите, а ако искате да изглеждате още по-модерно, можете да носите ризата разкопчана, върху красив корсет.

Можете да изберете и по-интересна бяла риза – с волани, с обемни ръкави, с някакви детайли, ако обикновената риза е твърде скучна за вас.

Обувки

Тъй като дължината на mom jeans е до глезена, можете да ги носите с почти всички видове обувки. Единствените обувки, които не подхождат на mom jeans, са ботите, които стигат до глезена и ботушите. Можете да носите тези дънки с всякакви видове маратонки и кецове, мокасини, токчета, сандали.

Loading

  • Носите ли mom jeans?

    Mom jeans
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Чаша вода

10 ползи от пиенето на вода на гладно

Овесени бисквити

Овесени бисквити с червени боровинки