in

Бельото като основна дреха – топ тенденцията тази пролет

Бельо
Снимки: Instagram

Преди няколко месеца видяхме много бельо на подиумите при представянето на колекциите пролет/лято 2022. Независимо дали става въпрос за дантелен гащеризон, сутиен вместо блуза или дантелен корсет, т.н. „голи“ тоалети са много актуални тази пролет.

Колекциите на някои от най-големите марки в света на модата, като Gucci, Fendi, Miu Miu включваха интересни тоалети с бельо, вместо обикновени дрехи.

Като се има предвид шоуто на Fendi за есен 2022, явно аутфитите с бельо ще останат актуални още един сезон и няма да се разделим с тях и през есента.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE PAGAN (@stylepaganmagazine)

Знаменитостите приеха тази тенденция с радост и често виждаме подобни тоалети на червения килим. От визията на Джиджи Хадид за спектакъла на Риана „Savage X Fenty“ до прозрачният костюм LaQuan Smith на Кайли Дженър, звездите доказаха, че обожават тази тенденция.

Рапърката Меган Дъ Стелиън пък се появи с дантелен сутиен, комбиниран с кожен блейзър на афтърпартито на „Супербол“. Дакота Джонсън също е фен на тази тенденция и вече няколко пъти е излизала на червения килим с подобни тоалети. Други знаменитости също подкрепят будоарното обличане.

Представяме ви 5 идеи за тоалети, включващи бельо като горна дреха, с които ще изглеждате зашеметяващо тази пролет:

1. Дантелено боди

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mads (@madelinebajczyk)

Дантелено боди, комбинирано с кожен клин или панталон и красиви обувки на ток. Това е чудесен тоалет за вечерно излизане. Можете да изберете този тип облекло, ако ще посещавате бар, концерт или друго подобно място.

Това е чудесен вариант и за начинаещите в този стил, тъй като няма да се чувствате твърде разголени с бодито. Комбинирайте дантеленото боди с подходящите аксесоари и ще изглеждате зашеметяващо.

2. Бралетка вместо блуза

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella Kitty (@1bellakitty)

Бралетките са сравнително нов тип сутиени, които станаха много популярни през последните години. Бралетката е изящен дантелен сутиен, който няма подплънки и банели. Освен че са удобни, когато се използват по предназначение, бралетките могат да бъдат и интересна част от цялостния аутфит. Можете да комбинирате бралетката с блейзър или кожено яке и да контролирате точно колко от нея ще се вижда. С този тип сутиен може да се постигне закачлива визия, без капка вулгарност.

3. Корсети

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BURO. Croatia (@buro247hr)

Корсетът е елемент от женското облекло, който е бил най-популярен през Средновековието и не изчезва векове наред. Има период, в който носенето на корсет е забранено, но впоследствие се завръща в женския гардероб. Днес корсетите продължават да се носят, най-вече като част от официални рокли и по-рядко като бельо.

Корсетите обаче са част и от ежедневното облекло през този сезон. Можете да комбинирате дантелен корсет с дънки или пола, както и да сложите корсет върху риза. Едно е сигурно – ще изглеждате невероятно, тъй като корсетът оформя талията и бюста много добре.

4. Дантелен гащеризон

Тази тенденция определено е за най-смелите, когато става въпрос за носенето само на такъв гащеризон. Ако това е прекалено за вас, можете да комбинирате дантеления гащеризон с къса пола и топ без презрамки. Така гащеризонът ще играе ролята на чорапогащник и мрежесто горнище с дълъг ръкав.

Виждали сме някои от най-популярните знаменитости, облечени с такива гащеризони. Тейлър Суифт, Приянка Чопра, дори бременната Кайлин Дженър.

5. Сутиен вместо блуза

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lovers Bralettes (@loversbralettes)

Тази тенденция е почти същата като тази с бралетката, само че тук става въпрос за обикновен дантелен сутиен. Можете да създадете много предизвикателен тоалет като съчетаете кожена пола, кожен блейзър и дантелен сутиен. При този тип тоалети отново можете да контролирате колко от бельото да се вижда.

Loading

  • Допада ли ви тази тенденция?

    Бельо дрехи
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Магията на реалността

Каква магия крият загадките на света

Цветелин Добрев: Осиновявайки куче от приют, спасявате живот