in

„Аристократът“ – невъзможна любов отвъд всички очаквания

аристократът

Да обичаш някого понякога не е достатъчно, за да останете заедно завинаги. А в живота често се случва да срещнем правилния човек, но в грешното време. И да го оставим да ни се изплъзне…

За почитателите на страстните любовни романси на Л. Дж. Шен, Ел Кенеди и Пенелъпи Дъглас, на български език излиза едно наистина горещо изкушение със синя кръв – „Аристократът“ от бестселъровата авторка Пенелъпи Уорд.

Романът, покорил сърцата на читателките по цял свят, ни кани да се потопим в историята на една наглед невъзможна любов отвъд всички очаквания.

Всичко започва с един случаен поглед

Фелисити е планирала да прекара в работа лятото преди университета, но случаен поглед през прозореца към къщата на новите ѝ съседи бързо опропастява плановете ѝ. Да, мъжът, който се къпе по средата на двора си, е напълно гол. Тялото му е изваяно като статуя на гръцки бог. И да, този неземен красавец е Лео Ковингтън – съвсем истински британски аристократ.

Неловката първа среща прераства в бурно и лудо лято, в което Фелисити и Лео откриват, че не могат да устоят на привличането помежду си, въпреки че двамата са пълни противоположности. И преди да се усетят, се оказват необратимо влюбени един в друг.

Тя няма място в неговия свят, но го преобръща изцяло. Той би захвърлил титлата и богатството си, за да бъде с нея. Но връзката им има краен срок. Фелисити трябва да иде в университета, а Лео трябва да замине обратно в Англия, за да изпълни дълга към семейството си.

Когато оставиш щастието да си отиде

Веднъж докоснали се до щастието, двамата са принудени да го оставят да си отиде завинаги. И след като пътищата им се разделят, сякаш никога няма да получат шанса да видят какво би могло да бъде бъдещето им заедно.

Докато пет години по-късно Фелисити не получава неочаквано писмо от Лео. Писмо, което я разтърсва до дъното на душата ѝ и връща обратно болката и спомените, любовта и копнежа.

Могат ли две сродни души да намерят пътя си един към друг? Или красивите моменти помежду им ще останат само спомен за незабравимото лято, променило живота им?

Пенелъпи Уорд изгражда неустоим разказ за истинската любов, втория шанс и неочакваните пътища на съдбата, която определено си знае работата.

Източник: Сиела

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Капоната

Сицилианска капоната с кедрови ядки

Икар

Театралните награди „Икар“: Кои грабнаха статуетките