in

ЛюбовЛюбов ЕхаЕха

Орлин Павлов: Бащинството е нещо прекрасно

Често искам времето да спре, за да се насладя на момента, споделя певецът

Орлин Павлов е един от най-харесваните и запомнящи се гласове в българската поп музика. Бившият вокалист на група „Каффе“ вече има и редица роли в киното. Разговаряхме с него за последните му проекти като актьор и певец, както и за най-важната роля в живота му – тази на баща.

 

Здравейте, Орлин. Благодаря ви, че приехте нашата покана за интервю. Разкажете ни за най-новите ви проекти? С какво се занимавате в момента?

Току-що излезе най-новата ми песен, изключителна част от саундтрака на сериала „Пътят на честта“ сезон 2, който можете да гледате всеки вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. в ефира на Нова. Песента се казва „Див рай“ и е придружена с уникалния видео клип на Виктор Чучков. Текстът е дело на един от най-интересните родни автори Росен Кукошаров. Музиката на „Див Рай“ пък е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy –  Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

Филмът „Завръщане“ предизвика истински фурор през 2019 година. Какво да очакваме от „Завръщане 2“?

Трябва да очаквате от всичко по две! „Завръщане“ 2 според мен ще бъде още по-хубав, по-смешен и по-интересен дори от първия филм. Няма да издам повече, очаквайте „Завръщане“ 2 на големия екран в началото на следващата година.

Как се отрази пандемията на вас като артист и на бранша като цяло?

В интерес на истината пандемията ми се отрази зареждащо. Цяло лято снимахме и тези месеци ще останат в съзнанието ми с това, което успяхме да свършим с екипа на „Пътят на честта“. Успях едва 10 дни да си открадна за море със семейството ми.

Ами в ролята на музикант? Какво можем да очакваме от певеца Орлин Павлов?

Съсредоточил съм се върху музика, която се надявам да ви хареса (смее се). Работя върху две песни в момента, едната е в дует, но за сега ще го запазя в тайна. Наскоро заснехме и клипа към песента „Див рай“. В него загатваме какво ще се случи малко по-нататък в сериала, но не разкриваме много. Клипът е сниман на язовир Искър.

Освен ролите в киното и на музикалната сцена, вие имате една много по-важна роля – тази на баща. Какво е бащинството за вас? 

Бащинството е нещо прекрасно. Елизабет расте толкова бързо, че често искам времето да спре, за да се насладя на момента. Това за мен е най-важната роля в моя живот и се старая всеки ден да я градя с много любов.

Къде намирате вдъхновение за всичко, което правите, и как запазвате позитивността си?

Вдъновението идва от всичко, което ни заобикаля, всичко, което ни се случва. Източниците на вдъхновение за мен са видими и невидими, навсякъде около мен.

Кое е най-красивото място, което сте посещавали?

Египетските пирамиди! Кайро. Бях там през 97-ма година, беше много вълнуващо за мен, останал ми е много силен спомен.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

13 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Да дойдеш на света“ – докъде се простират човешките граници

Лекарства и кафе – какво може да се обърка