in

„Обичам се“ – ключът към промяната

„Изпитвате ли затруднения в комуникацията с близките си?“, „Не се ли чувствате добре в кожата си?“, „Угаждате ли на другите и поставяте ли техните нужди пред своите?“.

Ако се припознавате в поне един от тези въпроси, книгата „Обичам се“ е ключът към промяната. Да обичате себе си не означава да сте самовлюбени. Означава да се цените такива, каквито сте, да се опитвате да растете, да приемате грешките като уроци, да се разбирате по-добре, да бъдете своята най-добра приятелка. Защото единственият човек, с когото със сигурност ще бъдете до края на живота си, сте самите вие.

Невинаги обаче е лесно да се отнасяме към себе си с любов и състрадание. Затова книгите като тази, с практики и упражнения, от които ще научите нови неща за себе си, ще ви забавляват и ще се замислите. Някои отговори няма да ви харесат особено, но това е знак, че сте на прав път – към своята по-добра версия.

В книгата ще откриете отговор на въпроса защо е важна любовта към себе си, как да започнете да я практикувате и доказани техники – вдъхновяващи цитати, утвърждения, упражнения, които се основават на положителна психология. Ако преминавате през труден период, ако имате съмнения в себе си или искате да достигнете пълния си потенциал, четивото ще ви е от полза. Защото единственият начин да обичате пълноценно останалите е на първо място да обичате себе си.

За автора: 

Меган Логан е от Анаполис, щата Мериленд, САЩ. Завършва с отличие университета „Джеймс Медисън“ във Вирджиния, САЩ, с бакалавърска степен по социални дейности и втора специалност семейни проблеми. Защитава магистърска степен по клинична социална работа в Държавния университет във Флорида. С над 20 години опит в консултирането, Меган е работила в различни сфери на психичното здраве, включително в центрове за домашно и сексуално насилие, програма за борба с хранителни разстройства и в местен хоспис. През последните 10 години има частна практика, специализирана в лечение на психологически травми, преживяно насилие, хранителни разстройства, загуба и скръб.

Майка на двама футболисти в тийнейджърска възраст, Меган обича да прекарва свободното си време на плажа в търсене на зъби от акули. Харесва кучета от породата боксер и има сладка котка на име Джели. В свободното си време се опитва да свири на китара и да пее фалшиво. Смелчага по природа, тя обича новите предизвикателства и да бъде сред природата.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Лесна и бърза рецепта за домашни целувки

Процедурите, които трябва да започнем след 30