Победителката от MasterChef Божана Кацарова представи първата си авторска кулинарна книга „Стая 102. 90 рецепти с история“. Концепцията на изданието е да направи дори мастър рецептите лесни и достъпни, а готвенето да се превърне в истинско удоволствие.
В книгата „Стая 102. 90 рецепти с история“ са подбрани идеи „за всекиго по нещо“, дори за вегетарианци. Рецептите обхващат целия асортимент от продукти – от „омар с черен хайвер“ до „кюфтенцата на баба“.
А с правилното ръководство всеки може да направи френски пържени филийки, индийски яйца по панагюрски или японска туршия.
Създаването на книгата на Божана е в партньорство с онлайн магазина gastronom.bg. По време на представянето на книгата, победителката от MasterChef приготви на гостите изкусителен шоколадов мус, който носи името „Кал от рая“, както и апетитни тостади с риба тон, които всеки може да си направи в домашни условия лесно и бързо.
Божана Кацарова призна, че е непоправим гурман и цени високо питателната, вкусна и красиво поднесена храна.
От своя страна Ивайло Георгиев, изпълнителен директор на сайта за пазаруване gastronom.bg, сподели, че политиката на компанията е в пълен синхрон с философията на кулинарката за модерен, динамичен и глобален поглед към ястията, въплъщаващ последните тенденции, както в готвенето, така и в lifestyle-а на градския човек.
-
Традиционни или нетрадиционни рецепти предпочитате да приготвяте?
-
Традиционни
-
Нетрадиционни
-