in

Технологиите – все по-нужни и все по-достъпни

Смарт устройства

Технологиите вече са нещо, без което животът ни би бил немислим. Натовареното ни ежедневие би било още по-напрегнато, ако не разполагахме с удобствата на смарт устройствата.

Живеем във времена, в които всичко е буквално на един клик разстояние. Можем да си поръчаме храна през телефона, да платим сметката си чрез смарт часовника, да пуснем прахосмукачката с натискането на един бутон. Основната идея на технологиите е да улесняват живота ни, да го правят по-безопасен и да подобряват всеки момент от ежедневието ни.

Технологиите промениха живота ни изцяло. Промениха начина, по който се забавляваме, методите за общуване, начина на получаване на информация, промениха всичко. Въпреки че има хора, които не одобряват технологичния напредък на света, именно технологиите осигуряват по-добро здравеопазване, по-качествено образование, по-лесен достъп до информация и всички други предимства на живота в 21-ви век.

Появяват се по-модерни и по-„умни“ технологии буквално всяка минута, които се опитват да отговорят на потребностите на потребителите. И ако доскоро неща като прахосмукачка робот или телефон, който се зареждат светкавично бързо, ни се струваха като изобретения от бъдещето, вече са факт и са все по-достъпни за масовия потребител.

Някои от най-новите и модерни устройства на Xiaomi бяха представени на специално събитие под надслов „Изправи се пред предизвикателството“.

Смартфони

Новите смартфони от серията Redmi Note 11 – Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi
Note 11 Pro, Redmi Note 11 и Redmi Note 11S- притежават характеристиките на висок клас смартфони, докато цените им могат да се определят като за среден клас.

Redmi Note 11 Pro 5G, който е ключов модел за серията, притежава стилен дизайн в страхотни цветове, 108МР основна камера, 6.67-инчов Amoled дисплей. Той има 120Hz честота на опресняване и най-бързата честота на дискретизация досега – 360Hz.

Животът на батерията е над 2 дни, а зареждането е много бързо. Достатъчно е само 15 минути зареждане, за да издържи батерията през целия ден.

Смартфоните от серията Redmi Note 11 вече са в продажба на българския пазар.

Смартфони Xiaomi
Xiaomi България

Иновации за дома

На събитието бяха представени и най-новите пречистватели за въздух и прахосмукачки роботи на марката. Брандът се отличава и с иновативни решения за дома.

Най-впечатляващият пречиствател от серията е Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, който разполага с три в едно филтър, улавящ едри и дребни частици прах, полени и други замърсители.

Прахосмукачката робот е едно от най-гениалните изобретения на 21 век, а Xiaomi представя цели 3 нови модела.

Прахосмукачка робот

Robot Vacuum-Mop 2 Ultra се предлага като прахосмучка, както и с допълнителна докинг станция, при която не е нужно да се изпразва контейнера, когато се използва с докинг станцията. Уредът прави прецизно картографиране на всеки детайл от дома, за да се движи без никакви затруднения.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro предлага мокро почистване чрез повече от 10 000 вибрации в минута, което значително подобрява качеството на мокрото почистване.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 пък разполага с 2700 Pa всмукателна мощност, мокро почистване и живот на батерията до 110 минути.

Xiaomi е една от водещите компании за потребителска електроника, която непрестанно създава невероятни продукти на разумни цени.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

енергията

Как да възвърнем енергията в кожата си

планирането

Ползите от планирането