in

Тайните против стареене на звездите

Изворът на младостта може да не е истински, но това не означава, че няма други методи за поддържане на добър външен вид. Ако има нещо общо между всички хора, това е желанието да останем млади колкото е възможно по-дълго. Това се отнася и за знаменитостите.

С подходящата грижа за тялото и кожата, можем да прикрием няколко години от истинската си възраст. Всеки си има тайни против стареене, вижте какви са тези на звездите:

Дженифър Лопес 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Визията на Дженифър Лопес безспорно е зашеметяваща, особено като се има предвид възрастта ѝ. Тя има едно особено сияние на кожата, за което всички жени по света мечтаят. Средството, с което Джей Ло се бори със стареенето, е много просто и всеки го има вкъщи – зехтин. Зехтинът е и основната съставка в нейните козметични продукти от JLo Beauty. Зехтинът осигурява на кожата хидратация, антиоксидантна защита и предотвратява стареенето на кожата.

Пенелопе Круз

Пенелопе Круз споделя, че е получила най-добрия съвет, свързан с красотата, от майка си. Тя непрекъснато повтаряла, че трябва да се храни правилно и да си почива. Круз споделя, че го намирала за досадно, но сега, когато самата тя е майка, повтаря същото нещо постоянно. Тя вярва, че това просто правило е в основата на вечната красота.

Дженифър Анистън

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ако трябва да бъдем честни, Дженифър Анистън не се е променила особено от времето, в което играеше Рейчъл Грийн. Тайната ѝ? Комбинация от микротокови процедури за лице, които тя нарича „лека тренировка“. Освен процедурите, Анистън не прекалява с грима и винаги нанася слънцезащита.

Холи Бери

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Тайната на Холи Бери също е доста проста. Тя напръсква лицето си с розова вода, изчаква да попие в кожата и тогава нанася грима. Тя също споделя, че с времето е установила, че колкото по-малко грим и пудра има на лицето си, толкова по-млада и свежа изглежда.

Салма Хайек

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Хайек има едно просто правило, което следва през целия си живот – никога не си ляга без да си е измила лицето. Дори когато е много изморена, болна или пияна, Салма задължително почиства лицето си. Казва, че може да не свали роклята или бижутата си, но няма как да не премахне грима от лицето си. Красавицата споделя, че нито веднъж през живота ѝ не ѝ се е случвало да си легне с неизмито лице.

Сара Джесика Паркър

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Тайната за красива и млада кожа на Паркър е същатата – абсолютно винаги мие лицето си и няма нещо, което да я накара да пропусне тази стъпка. Като допълнение, Сара Джесика Паркър винаги нанася хидратиращ крем и балсам за устни.

Джулиан Мур 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore)

Тайната против стареене на Джулиан Мур се крие в продуктите, които използва. Тя използва масло за лице, както и овлажняващ крем за двойна доза хидратация. За нея е важно да използва качествени продукти, които попиват в кожата и не оставят мазен слой.

Оливия Уайлд 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Оливия Уайлд се доверява на подмладяващи бустери с витамин C, които използва няколко пъти седмично. Останалата част от грижата за кожата ѝ включва почистващо олио, хидратиращ измиващ гел и масло за лице за качествена хидратация.

Джесика Алба 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Навиците, свързани с грижата за кожата, на Алба са създадени от майка ѝ. Тя споделя, че майка ѝ я е учила винаги да нанася слънцезащита и никога да не пести от козметика. Според нея е по-добре да си купиш по-евтини и некачествени дрехи, отколкото да пестиш от козметика, тъй като лицето, което имаш ти е за цял живот, за разлика от дрехите.

Криси Тейгън 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Криси Тейгън не е особено възрастна, но знае, че е важно да започне борбата с бръчките от по-рано. Тя използва продукти с ретинол, които изглаждат фините линии. Продуктът, който използва, се прави от козметика ѝ и тя споделя, че всеки път получава комплименти за кожата си, след като го е използвала.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Снимки: Сиела

„Празнични рецепти“ – над 100 идеи за вкусни, полезни и интересни ястия

Снимки: Instagram

Принцеса Айко – единственото дете на японския император, което не може да наследи трона