in

ЛюбовЛюбов

Скритата сила на числата

числа

Числата имат скрити сили. Значението им се основава на връзката между материалните явления и математическите знаци. Древната магия на числата засяга живота на човека, ето защо мнозина изчисляват съдбата според датата на раждане. Числото, определено от нея, носи специално значение и важна информация за естествените наклонности на човека и неговата съдба.

Метод за изчисляване

Можете да разберете съдбата с изисления по датата на раждане. Този метод се основава на метода на събиране, който включва намаляване на всички получени стойности до прости числа от 1 до 9.

Например, ако човек е роден на 27 ноември 1991 г., се взимат денят, месецът и годината на раждане (27 ноември 1991 г.). По този начин, добавяйки 2 + 7 + 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 1, получаваме 31. Отново събираме числата и резултатът е 4. Понякога крайният резултат дава числото 11 или 22. В този случай няма нужда да добавяте допълнително – имате специално число.

Числото 1 – символ е на самоувереност, жизненост, смелост, мощност, сила. Хората с номер 1 в рождената си дата са целенасочени и амбициозни. Победители по природа, те си поставят предизвикателни цели и ги постигат. Те са принципни, интелектуални, положителни и упорити. Като техни отрицателните качества могат да се отбележат – егоизъм, агресивност, суета, непостоянство.

Числото 2 – символ е на деликатност, благодат, гъвкавост, учтивост, тактичност, женственост. Две е броят на неравенството. Хората със съдба номер 2 са уверени, способни да убедят другите. Те често са изправени пред труден избор и винаги сами вземат решения.

Собствениците на този номер са различни – притежават артистичност, богато въображение, дружелюбност, търпение, такт. Като техни отрицателни страни биха могли да се посочат – прекомерна скрупульозност и хитрост.

Числото 3 – символ е на фантазия, създаване, късмет, бодрост, вдъхновение, връзка с другия свят. Нумеролозите вярват, че числото 3 е като махало, непрекъснато се стреми към баланс. Хората с това число на съдбата са успешни, въпреки че не се различават по таланти и отдаденост. Те са свикнали да вървят по течението и да се задоволяват с малко. Красноречиви са, могат да убеждават другите и да водят. Те ще успеят с малко усилия.

Числото 3 осигурява на своите носители оптимизъм, въображение, лекота на характера и чувство за хумор. Отрицателни качества са самохвалство, невнимание, приказливост, безпокойство, разточителство, мързел.

Числото 4 – символ е на последователност, работа, търпение, организация, рационалност, устойчивост. То формира елементите, основните точки и сезоните на годината. Хората със съдба, свързана с това число, са здраво стъпили на земята, имат ясно рационално мислене. Те стават често учени и изследователи.

Спретнати са, добри в изчисленията, усърдни, надеждни, силни, учтиви, решаващи. Сред отрицателните им качества са липса на въображение, земност, оскъдност в емоциите, прекомерен консерватизъм, острота, песимизъм.

Числото 5 – символ е на смяна на местата, променливост, мобилност, любопитство. Пет е фатално число. Неговите собственици са постоянно в търсене, животът им е непредсказуем и нестабилен. Тези хора са психологически нестабилни. За да не изпаднат в депресия, се нуждаят от свобода, движение напред, свежи впечатления.

Притежават качества като независимост, любов към свободата, любов към усещанията, общителност. Отрицателни страни на характера им са прекомерна импулсивност, бавност, разпуснатост, психологическа нестабилност, лоша концентрация на внимание.

Числото 6 – символ е на спокойствие, хармония, семейно огнище. Надежден и стабилен номер, той може да показва привързаност към дома и семейните връзки, комфорт. Човек с номер 6 винаги ще помага със съвети и дела, готов е на всичко заради близките си, свикнал е да действа по план и да мисли за поведението си.

Хората, чийто живот е свързан с шестицата, са добродушни, знаят как да съчувстват, честни са. От отрицателните качества могат да се отбележат прекомерна саможертва, жажда за власт, ревност, подозрение, склонност към ласкателство.

Числото 7 – символ е на самоанализ, философско отношение към живота, единство с природата, мъдрост, развита интелигентност. Седем е броят на мъдростта. Неговите притежатели обичат да научават нови неща и да се наслаждават на малките неща. Те имат голям потенциал и развити аналитични умения. Характерни за тях са перфекционизмът и способността да се справят с трудностите.

Те са изобретателни, сдържани, находчиви, със самочувствие. Отрицателните им черти са двуличност, секретност, нервност, прекомерен фокус върху себе си.

Числото 8 – символ е на мъдрост, увереност, същественост, хармония. Това е свещено число, което означава справедливост и хармония. Осем е символ на безкрайността на живота. Собствениците на фигурата са успешни и постигат материално благополучие.

Те притежават сила на волята, организационни умения, самодисциплина, амбиция, лидерски умения. Но имат труден характер, бавност, алчност, суета, мания за материални блага.

Числото 9 – символ е на инат, твърдост, смелост, общителност, гъвкавост. Това е най-силното от простите числа, но същевременно нежно и меко. Изпълнен с любов към околния свят, свързан с божествения принцип. Притежателите на номер 9 имат интелигентност и изключителна креативност.

Те са способни на състрадание, безкористност, алтруизъм, преданост. Сред отрицателните им черти са наивност, безразсъдство, егоизъм, непрактичност.

Числото 11 – символ е на магическа сила, религиозност, ум, мистицизъм.

Това мистериозно число покровителства интелигентните и силни хора със склонност към всичко окултно и свръхестествено. Основните характеристики на неговите притежатели са сложност, умение, чар, вдъхновение, развита интелигентност. Имат обаче тенденция към падане и прекомерност.

Числото 22 – символ е на логика, право, баланс на действията, илюзии, мечти. Притежателите на този номер са горди, практични, честни, имат лидерски качества. Отрицателни техни черти са самохвалство, бързане, уязвимост, подозрение.

 

Прочетете още:

Необикновената сила на числото 13

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Испански грип

8 шокиращи факта за Испанския грип

Когато всичко се оказва перфектната лъжа