in

ЛюбовЛюбов СладкоСладко

Продуктът за 8 паунда, който кралица Елизабет обожава

Кралски особи
Снимки: Instagram/dukeandduchessofcambridge

Всичко около кралските особи предизвиква интерес, но детайлите, свързани с външния им вид, са най-любопитни. Стилът на дамите от кралското семейство винаги е бил много обсъждана тема. Когато става въпрос за визията им, те спазват много строги правила. Тиарите се носят само от омъжени жени и кралицата винаги се облича в ярки цветове. Черният цвят е само за погребения, а ноктите, лакирани в ярки цветове са недопустими.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Козметика

Повечето детайли около тоалетите и аксесоарите на кралските особи са известни, но когато става дума за козметиката, която използват, има малко повече мистерия. Имайки предвид, че тези жени могат да си позволяват абсолютно всеки съществуващ козметичен продукт, интересно е да разберем какво всъщност използват.

За съжаление не е известно какви продукти избират за грижата за кожата и косата, но има един продукт, който се използва от почти всички дами в кралското семейство, а традицията започва още от кралица Елизабет.

Всички знаем, че кралицата има непоносимост към ярките лакове за нокти. Тя винаги носи бледи цветове, в телесни нюанси.

Според списание Glamour, през 1989 година кралицата си поръчала лак за нокти на Essie в цвят Ballet Slipper чрез своя фризьор и оттогава това е любимият ѝ лак.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by essie (@essie)

Лаковете за нокти на този бранд са предпочитани и от останалите жени в кралското семейство. Кейт Мидълтън носи много подобен лак в сватбения си ден. Ноктите на Кейт са лакирани с цвят Allure на Essie. Този цвят много се доближава до Ballet Slipper, но е малко по-розов.

Принцеса Беатрис пък носи цвета на баба си в сватбения си ден. Неочаквано, но дори нещо толкова просто, като лакът за нокти, може да се превърне в традиция в това семейство.

Предполагаше се, че Меган Маркъл също е лакирана с този лак в сватбения си ден, но на по-късен етап беше установено, че херцогинята е заложила на подобен цвят, но на друг бранд.

Ballet Slipper е един от най-популярните нюанси на марката и със сигурност още много жени по света, освен кралицата, го обожават.

Цената

Когато говорим за продуктите, които използват кралските особи, често си представяме, че те са ужасно скъпи. Истината е, че жените от британското кралско семейство многократно са показали, че цената няма никакво значение. Кейт Мидълтън обича да носи много достъпни дрехи, обувки и аксесоари, на непретенциозни брандове, а любимият лак за нокти на кралицата струва само £8.

Вижте още:

Любимите обувки на Кейт Мидълтън

Loading

  • Харесвате ли лакове за нокти в бледи цветове?

    Лак за нокти
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

продуктивност

Как да бъдете по-ефективни в личен и професионален план?

Путин

Да изядеш Путин