in

Неизживяната докрай любов между Матю Пери и Джулия Робъртс

матю пери
Снимка: Любен Спасов, Book adventure club

Великолепният актьор от „Приятели“ Матю Пери написа автобиография, (вече я има и на български), в която разказва за много неща, сред които е и любовта му с Джулия Робъртс. В мемоарите си, озаглавени „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, той най-искрено споделя, че все още не може да повярва как е успял да убеди Джулия Робъртс да излезе с него. Актрисата дори се съгласява да се появи като гост звезда във втория сезон на „Приятели“, след което двамата започват връзка. Всъщност инициативата идва първо от нея – тя казва на сценаристите, че ще участва в хитовия сериал при едно условие – само ако героинята ѝ има общо с историята на Чандлър Бинг.

Актьорът признава, че по онова време е изпратил на „жената, заради която са измислили червило“ повече от три дузини рози, придружени от бележка: „Единственото по-вълнуващо нещо от идеята да участваш в шоуто е, че най-накрая имам повод да ти изпратя цветя“. „Ако ми обясниш квантовата физика, ще приема предложението“, е нейният отговор. След което двамата започват да се ухажват чрез…факсове. Тя му задава въпроси от рода на: „Защо трябва да изляза с теб?“ След факсовете идва ред на телефонните разговори, като първият е почти 6 часа. Искрата припламва и започват да се виждат, като първо тя идва в дома му. „Бяхме дълбоко поразени един от друг“, признава Пери.

През 1996 година двамата заминават за Ню Мексико

Там те посрещат Нова година. По това време той се запознава и с родителите на Джулия и всеки смята, че отношенията им са доста сериозни. Играят цял ден футбол в снега. „Аз наистина я допуснах в живота си – буквално и преносно – след което връзката ни започна. Бяхме вече двойка преди да започнат снимките на епизода с нея“, пише Пери.

Двамата излизат в продължение на няколко месеца, след което Матю решава да прекрати отношенията, което шокира Робъртс. „Два месеца по-късно вече бях сам. Връзката с Джулия Робъртс беше твърде много за мен. Бях постоянно убеден, че ще ме зареже. Защо да не го направи? Не бях достатъчен. Никога няма да съм достатъчен. Бях повреден, смачкан, недостоен за обичане“, разкрива още актьорът, без да пести нищо за проблемите, с които се бори цял живот.

Мати, както го наричат близки и приятели, взима решение да прекрати връзката със звездата от „Хубава жена“, защото не иска да изпитва болка. Подобен риск в любовта той не поема и до днес. Действието му е превантивно. „Скъсах с красивата и брилянтна Джулия Робъртс. Тя можеше и да си представя, че печели с един телевизионен пич, но този телевизионен пич сега я зарязваше. Не мога да ви опиша колко беше объркана“, мисли по онова време екранният Чандлър.

През кариерата си Матю Пери е свързван с не една и две бляскави жени, но никога не е оставал във връзка за дълго. Днес 53-годишният актьор признава, че се чувства самотен и търси партньорка, която да го подкрепя, след като е преодолял почти 40-годишната си битка с пристрастяването към алкохол и хапчета.

Прочетете още:

Живот със зависимости: Матю Пери дава над 7 млн. долара, за да се откаже

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Историята на първия бг филм – докъде се простира любовта на една влюбена съпруга

здравословно хранене, готвене

Здравословно хранене – как да го постигнете