in

Ким Кардашиян разкри какви подобрения има по лицето си

Снимки: kimkardashian (ALLURE MAGAZINE) /Instagram

Ким Кардашиян наскоро сподели за козметичните намеси, които има по лицето си. Тя ще бъде на корица през август на изданието Allure. Ким разказа пред журналиста Даниел Паргамент, че няма никакви филъри по лицето си, а само ботокс – основно между веждите, като подчерта, че в момента е поспряла с тези процедури.

Риалити звездата и основател на SKIMS за изненада на всички сподели, че никога не е пълнила устните или бузите си и не е удължавала миглите си. Тя също така разкри, че единствената част от тялото си, която не харесва, са ръцете ѝ. „Сбръчкани са и са груби“, признава Кардашиян.

Красотата е основен приоритет за нея

„Грижа ме е, наистина ме е грижа да изглеждам добре. Вероятно ме е грижа повече от 90% от хората на тази планета“, казва Кардашиян пред изданието. Тя отбелязва, че не е много лесно да се съсредоточи върху външния си вид, тъй като е майка и в края на деня се чувства изтощена, но все пак намира начини да спазва режима си и той да работи в нейна полза.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Правя разкрасителните си процедури обикновено късно през нощта. След като всички си легнат, правя лазерни процедури“, отбелязва Кардашиян. „Аз съм на 41. Винаги искам да изглеждам подходящо. Идва момент, когато си отишъл твърде далеч – твърде стегнат, с много козметична намеса. Няма нищо по-лошо“, допълва основателката на SKIMS.

Думите на риалити звездата подразниха част от нейните фенове. Отричането да има каквито и да било филъри за лице не се харесаха на голяма част от последователите ѝ, които не могат да повярват, че тя никога не е слагала филъри за лице.

Припомняме, че семейството стана известно с големите си дупета и вероятно повечето са били подложени на процедури за повдигане на дупето, но Ким и Клоуи са премханали своите BBLS, тъй като не смятат, че този тип тяло в момента е модерно.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

киселини

9 храни, които помагат да се справите с киселините

Таджин

Зеленчуков таджин с бадеми, кускус и нахут