in

Кейт Мидълтън с обеци за 2 паунда и нова коса

Снимка: Facebook/The Royal Family
Снимка: Facebook/The Royal Family

В първия си работен ден след навършването на 40, Кейт се появи публично със синьо-зелено палто от Jigsaw, чифт тъмен панталон, джъмпер с интересно деколте, чифт класически токчета и доста изгодни обеци, пише изданието womanandhome.com.

Когато става въпрос за бижута, Кейт притежава някои от най-красивите и ценни кралски бижута, но със сигурност не е против бижутата на изгодни цени. Това е и една от причините херцогинята на Кеймбридж да бъда толкова харесавана от всички.

За първия си ангажимент след рождения си ден, Кейт избра чифт обеци от популярната марка Accessorize, които струват само 2 паунда, но са изключително стилни и шикозни. Тази марка е сред любимите на Кейт, а въпросните обеци отдавна са изкупени.

Снимка: Facebook/The Royal Family
Снимка: Facebook/The Royal Family

Също така херцогинята е с по-тъмна и по-къса коса, изглежда, че е претърпяла трансформация по време на почивката си. По-тъмният цвят много ѝ отива и ѝ придава много свеж вид, отбелязва изданието.

Друга промяна, която забелязваме, е че Кейт се е завърнала към прическата, оформена със сешоар. През 2021 година Кейт оформяше косата си с маша и си правеше стегнати къдрици, които не ѝ отиваха толкова. Явно е решила през 2022г. да се завърне към сешоара.

Снимка: Facebook/The Royal Family
Снимка: Facebook/The Royal Family

Определено има промяна в цялостното излъчване на херцогинята. Кралските експерти твърдят, че 2022 година може да се окаже много важна за кралското семейство и че бъдещето на монархията ще бъде в ръцете на херцогинята, тъй като кралицата реши да лиши принц Андрю от титлата му.

При пристигането си в музея, Кейт слезе от колата сама и се запъти към хората. Принц Уилям беше плътно зад нея, показвайки, че я подкрепя и се радва, че заема централно място. Тези малки жестове показват колко силна е връзката между Кейт и Уилям.

Loading

  • Интересна ли ви беше статията?

    Споделете вашето мнение с нас

    • Да
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Нов шрифт за малките читатели

Джон Малкович ще гостува със своя постановка в Народния театър