in

Защо принц Уилям не носи брачната си халка

Сватба Кейт и Уилям
Снимка: Instagram/The Royal Family

От незапомнени времена брачната халка се счита за материалното олицетворение на клетвите, които булката и младоженецът си разменят пред олтара в своя сватбен ден. След церемонията, в чиито рамки двамата официално биват обявени за семейство, тя остава единственият видим белег, свидетелстващ пред света, че всеки от тях е дал обещание за вечна любов и обет за неизменна вярност на другия. Стига, разбира се, този символ на обвързаност да стои на отреденото му място, а именно на безименния пръст, където няма как да остане незабелязан от хорските очи.

Възможно е досега да не сте забелязали, но настоящият принц на Уелс не спазва тази традиция, въпреки че самият той мина под венчилото преди повече от десетилетие. Истината е, че синът на крал Челрз Трети никога не е слагал халка, олицетворяваща съюза му с Кейт Мидълтън…

Не че реално се нуждае от такава, за да напомня, че сърцето му е заето, при положение че през 2011 година над два милиарда души проследиха на малкия екран как го отдава на избраницата, изричайки заветното „Да“. И все пак, при всяка негова публична изява, мнозина, забелязали липсата на пръстен на ръката му, си задават въпроса каква е причината да пристъпва установения обичай.

Е, оказва се, че той просто не иска да се придържа към него…

Вижте защо ТУК

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„Всички шепнещи кости“ – гмуркане в дълбоките води на мрачни семейни тайни

дрехи

7 дрехи, с които да създадете капсулен гардероб тази есен