in

Журналистката Ива Стоянова издаде първия си роман

ива стоянова

Журналистката Ива Стоянова издаде своя първи роман. Книгата със заглавие “Горда” е написана по действителен случай.

“Разказвам за живота на две момичета. Едното е моя близка приятелка. Много от случките и постъпките на други герои в книгата също са по действителни истории. Надявам се те да развълнуват и да накарат читателите да се замислят. Ако вземат романа и не го пуснат докато не прочетат и последния ред, значи “Горда” е точно това, което съм искала да бъде”, каза Ива Стоянова.

“Когато нещо е хубаво, то просто е хубаво! Отдавна не бях чела така, наистина на един дъх. Много, много увлекателна и затрогваща книга”, възкликва за романа “Горда” легендарната Нешка Робева.

“Когато Ива Стоянова ми даде да прочета романа си “Горда”, тя скромно го определи като “лятна книга”, но този роман само на пръв поглед е това. Той абсолютно разтърсва! Ще поглъщате страница след страница с нестихваща жажда. Ще се опитвате да разгадавате ситуациите, да предвиждате ходовете. И тъкмо, когато сте сигурни какво предстои, ще останете изненадани”, коментира литераторът Илияна Иванова.

За автора:

“Горда” е първия роман на Ива Стоянова. Преди него тя има издадени две стихосбирки – “Обичам те” и “Благодаря!”.

Ива Стоянова е журналист с над 25 години стаж в печатни и електронни медии. Преминава през всички нива в професията – от репортер до изпълнителен директор. В началото на 2021 г. тя се оттегля от медиите, за да се отдаде на преподавателска и писателска кариера, за каквато винаги е мечтала.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Такос със скариди

Пикантни такос със скариди

facebook

9 признака, че прекарвате твърде много време във Facebook