in

PINKO – влюбените лястовици, които завладяха света

pinko
Снимка: Pinko/Facebook

Марката за дамско облекло PINKO е основана в Италия в края на 80-те години на миналия век от Пиетро Негра и съпругата му Кристина Рубини. Тяхната идея е брандът да предлага качествени и дръзки дрехи, които подчертават независимостта и свободата на нежния пол.

Вижте продуктите на PINKO с намаление ТУК!

Дрехите бързо добиват популярност на световните подиуми. В облекло на PINKO се появяват модели от световна класа като Наоми Кембъл, Ел Макферсън, Кармен Кас, Ева Херцигова, Алесандра Амброзио, Кейт Босуърт, Сара Сампайо, Барбара Палвин и Стела Максуел. Към рекламните им кампании се присъединяват водещи световни фотографи с безупречна репутация в модната индустрия, сред които Тери Ричардсън, Стивън Клайн и Шави Гордо.

История на логото

Двете лястовици на логото на PINKO не са случайни. Компанията се позиционира като производител на дрехи за свободни жени, а в много страни лястовиците символизират свободата и идването на пролетта. Именно тези две птици донасят на бранда световна слава за кратко време.

Не на последно място е изборът на висококачествени суровини и ръчно изработени тъкани. Кожата напа се произвежда от говежди кожи и изиграва важна роля за невероятното качество на продуктите на компанията. Тя се почиства и се щави два пъти, а това придава на материала здравина и в същото време мекота и еластичност.

Цялата статия прочетете ТУК

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Неприятната страна на мира – брутални битки, предателства и политически интриги

френска селска торта

Рецепта за френска селска торта