in

ЛюбовЛюбов

6 бюти тренда, с които се сбогуваме през 2022 г.

Тенденциите днес бързо се променят. Благодарение на платформи като TikTok и Instagram на моменти това се случва по-бързо, отколкото можем да бъдем в крак с тях. Има обаче няколко тренда, които със сигурност няма да бъдат на мода през тази година. Вижте кои са те:

1. Максималистични рутини за кожата

крем

Помните ли подредените рафтове с козметични продукти и процедури за кожата, които трябва да използвате в около 10 стъпки? Е, тази мода вече не е толкова привлекателна и опростените продукти са на почит. Подходът, който използвахме преди пандемията „колкото повече, толкова по-добре“, вече е заменен от т.н. „скинимализъм“. За да поддържате кожата си здрава и хидратирана са ви необходими почистващ продукт за лице, серум, слънцезащитен крем за деня и овлажнител за през нощта.

2. Прекалено искрящ хайлайтър

Стъклената и глазирана кожа с хайлайтър вече не е модерна и ерата на искрящите хайлайтъри е към своя край, макар и временно. Това не означава, че хайлайтърът като цяло изчезва, а той просто променя цялостният си ефект.

3. Сапунени вежди

вежди

Ефектът на ламинирани вежди все още остава на мода, тъй като повдигнатите вежди отварят очите и ги правят по-изразителни. Тази тенденция ще придобие по-мека форма от сапунената вежда, която изглежда двуизмерна. На нейно място ще дойде по-фина версия с по-малко повдигане.

4. Ефект на мокра коса

Зализаният стил с ефект на мокра коса ще бъде извън светлините на прожекторите известно време. На негово място ще бъдат на почит естествено падащи коси, космически кокове и прически, които придават обем.

5. Многоцветен маникюр

Ноктите в различен цвят ще останат на заден план за момента и на тяхно място набират популярност нокти с галактически и пустинни елементи, геодезии, нокти стил „аврора“ и други.

6. Много контуриране

контуриране

Всички сме гледали видеа, които ни учат как да направим перфектно контуриране на лицето си, за да постигнем идеалната овална форма. Но извайването на остри като бръснач скули вече си отива от мода и на негово място идва по-естествената визия и форми на лцието. Може да подчертаете вашите отличителни черти, но оставете луничките ви да блеснат и пропуснете контурирането на носа за по-естествена визия.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Щастлива двойка

7 неща, които щастливите двойки правят

Глобус

Тест: 10 въпроса по география, които хората винаги бъркат