in

ЕхаЕха СмяхСмях ЛюбовЛюбов СладкоСладко

10 любопитни факта за „Двама мъже и половина“

Двама мъже и половина е един от най-забавните сериали на 2000-те. Излъчва се в продължение на 12 години, от 2003 до 2015 година, и има общо 12 сезона. Продукцията има 262 епизода, които проследяват живота на Чарли, Алън и Джейк. Чарли живее в красива къща в Малибу, а основните му занимания са пиенето и жените. Той приютява брат си и сина му Джейк. Сериалът е изпълнен със забавни моменти и култови фрази и се превръща в истински хит. Макар че хората, които не са го гледали, вероятно са малко, има някои любопитни факти за сериала „Двама мъже и половина“, които вероятно не знаете.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anime Books Movies..! (@abm_blogs)

Джон Крайър, който влиза в ролята на Алън Харпър, участва в абсолютно всеки епизод на сериала. Той е единственият актьор от „Двама мъже и половина“, който не пропуска нито един от 262-та епизода.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dois Homens e Meio (@doishomensemeio26)

За периода май 2010 – май 2011 година, Чарли Шийн получава 40 милиона долара. Това го прави най-високо платеният актьор по онова време.

През 2012 година, Аштън Кътчър не само заема мястото на Шийн в сериала, а и го измества от мястото на „най-високо платеният актьор“. Кътчър получава около 700 000 долара на епизод. Джон Крайър също не е пренебрегнат и получава между 600 000 и 700 000 хиляди долара за всеки епизод на „Двама мъже и половина“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chats with Col (@chatswithcol)

В един от епизодите, Линдзи пита Уолдън колко милиардери има в света. Той ѝ отвръща, че са 1226, което според Forbes е точната бройка на милиардерите в този момент. Само 10 дни по-късно обаче милиардерите в световен мащаб стават 1426.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joshua Clemons (@joshuajordanclemons)

Когато се провеждал кастинга за „Приятели“, Джон Крайър искал да вземе ролята на Чандлър. По това време бил в Лондон, затова изпратил видео, което обаче не пристигнало навреме.

Когато създателите на шоуто наемат Кончата Феръл (Бърта), идеята е тя да бъде второстепенен герой. След като виждат публиката колко много я харесва, те правят героинята на Феръл един от основните персонажи в сериала.

Истинският баща на Чарли Шийн – Мартин Шийн се появява в сериала като бащата на Роуз, който започва да преследва Евелин.

Въпреки че според сюжета Чарли си изкарва прехраната със създаване на песнички и има доста сцени, в които свири на пиано, в действителност актьорът не може да свири изобщо. Всички песнички са композирани от Денис С. Браун, а Чарли само се преструва, че свири.

Мелани Лински, която играе лудата Роуз, получила роля в друга продукция. За да се справят с напускането й, създателите на „Двама мъже и половина“ измислят заминаването на Роуз за Лондон. Участието на Лински в другото шоу се проваля и тя се връща в „Двама мъже и половина.“

Преди Дженифър Тейлър да получи ролята на Челси в шоуто, тя се появява цели 3 пъти в сериала, като играе други, второстепенни герои.

Loading

  • Харесвате ли сериала?

    Снимка: Instagram/#twoandahalfmen
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

3 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Уилям Джеймс Сидис – най-умният човек, живял на планетата

Колко време трябва да правите планк, за да имате плосък корем