in

ЕхаЕха СмяхСмях ЛюбовЛюбов СладкоСладко

10 любопитни факта за „Двама мъже и половина“

Двама мъже и половина е един от най-забавните сериали на 2000-те. Излъчва се в продължение на 12 години, от 2003 до 2015 година, и има общо 12 сезона. Продукцията има 262 епизода, които проследяват живота на Чарли, Алън и Джейк. Чарли живее в красива къща в Малибу, а основните му занимания са пиенето и жените. Той приютява брат си и сина му Джейк. Сериалът е изпълнен със забавни моменти и култови фрази и се превръща в истински хит. Макар че хората, които не са го гледали, вероятно са малко, има някои любопитни факти за сериала „Двама мъже и половина“, които вероятно не знаете.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anime Books Movies..! (@abm_blogs)

Джон Крайър, който влиза в ролята на Алън Харпър, участва в абсолютно всеки епизод на сериала. Той е единственият актьор от „Двама мъже и половина“, който не пропуска нито един от 262-та епизода.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dois Homens e Meio (@doishomensemeio26)

За периода май 2010 – май 2011 година, Чарли Шийн получава 40 милиона долара. Това го прави най-високо платеният актьор по онова време.

През 2012 година, Аштън Кътчър не само заема мястото на Шийн в сериала, а и го измества от мястото на „най-високо платеният актьор“. Кътчър получава около 700 000 долара на епизод. Джон Крайър също не е пренебрегнат и получава между 600 000 и 700 000 хиляди долара за всеки епизод на „Двама мъже и половина“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chats with Col (@chatswithcol)

В един от епизодите, Линдзи пита Уолдън колко милиардери има в света. Той ѝ отвръща, че са 1226, което според Forbes е точната бройка на милиардерите в този момент. Само 10 дни по-късно обаче милиардерите в световен мащаб стават 1426.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joshua Clemons (@joshuajordanclemons)

Когато се провеждал кастинга за „Приятели“, Джон Крайър искал да вземе ролята на Чандлър. По това време бил в Лондон, затова изпратил видео, което обаче не пристигнало навреме.

Когато създателите на шоуто наемат Кончата Феръл (Бърта), идеята е тя да бъде второстепенен герой. След като виждат публиката колко много я харесва, те правят героинята на Феръл един от основните персонажи в сериала.

Истинският баща на Чарли Шийн – Мартин Шийн се появява в сериала като бащата на Роуз, който започва да преследва Евелин.

Въпреки че според сюжета Чарли си изкарва прехраната със създаване на песнички и има доста сцени, в които свири на пиано, в действителност актьорът не може да свири изобщо. Всички песнички са композирани от Денис С. Браун, а Чарли само се преструва, че свири.

Мелани Лински, която играе лудата Роуз, получила роля в друга продукция. За да се справят с напускането й, създателите на „Двама мъже и половина“ измислят заминаването на Роуз за Лондон. Участието на Лински в другото шоу се проваля и тя се връща в „Двама мъже и половина.“

Преди Дженифър Тейлър да получи ролята на Челси в шоуто, тя се появява цели 3 пъти в сериала, като играе други, второстепенни герои.

  • Харесвате ли сериала?

    Снимка: Instagram/#twoandahalfmen
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

3 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Уилям Джеймс Сидис – най-умният човек, живял на планетата

Колко време трябва да правите планк, за да имате плосък корем