in

ЕхаЕха

Най-актуалните прически при мъжете тази есен

Вече ви разказахме кои са най-актуалните прически за жените тази есен, но желанието за промяна и нов вид за новия сезон не е само при дамите, а и при мъжете. През последните години представителите на силния пол все повече започват да обръщат внимание на визията си и искат да бъдат в крак с тенденциите. Повечето хора имат погрешното схващане, че няма толкова много възможности за различни прически, тъй като в повечето случаи мъжките коси са къси, но това съвсем не е така. Вижте какви са тенденциите при мъжките прически за този сезон, за да се подготвите за следващото посещение в барбър шопа:

1. Френска подстрижка

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamil Kaczmarz (@kamilblanto)

Тази прическа наподобява прическа „киф“, но тук дължината на косата е доста по-малка. Този тип прическа набра популярност през последната година – късо подстригана коса отстрани, плавен преход и по-дълга дължина отгоре на главата. Предимството на тази прическа е, че не изисква кой знае каква поддръжа, изглежда леко небрежно и е подходяща почти за всеки.

2. Crew cut

Тази прическа също е много универсална и като форма наподобява предишната – късо подстригана коса отстрани и по-голяма дължина отгоре. При тази прическа разликите в дължините е по-фрапантна, но отново е подходяща за всеки и е една от най-предпочитаните от мъжете. Косата може да изглежда небрежно за всеки ден, а може и да бъде стилизирана, за по-специални поводи.

3. Undercut

Тази прическа е една от най-гъвкавите. Подходяща е както за мъже с къса коса, така и за такива с по-дълга. В зависимост от дължината на косата, предходът между двете дължини може да бъде както плавен, така и отсечен, а тези детайли променят цялостния вид на прическата.

4. Buzz cut

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Много късо подстригана коса или т.н. buzz cut е една от прическите, които никога не излизат от мода, актуална е за всеки сезон и е подходяща за всеки мъж. Тази прическа не изисква абсолютно никаква поддръжка, освен по-често посещаване на фризьорския салон, тъй като бързо губи формата си. Честотата на подстригване зависи от типа на косата и бързината на растежа.

5. Прическа Цезар

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metamorphosis (@metamorphosis_mphs)

Това е една прическа от 90-те, която се завръща с пълна сила. Добре известен факт е, че тенденциите идват и си отиват, а след това се връщат отново, така че не е изненадващо, че тази прическа от 90-те години отново е на мода. Прическа Цезар е нещо средно между горните прически, които ви показахме. Малко по-разчупена и интересна е от buzz cut-а, но в същото време не изисква сериозна поддръжка.

6. Прическа Киф

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hair Is Here (@hairceps)

Тази прическа е популярна вече от няколко години, но славата й не изчезва, тъй като е меко казано страхотна! Тя е подходяща за всички форми на лицето и има много модерно и младежко излъчване. Косата в горната част е с по-голяма дължина и може да бъде оформена по различни начини- настрани или назад- както ви харесва.

7. Прическа „Peaky Blinder“

Популярният сериал стана вдъхновение за тенденции както при мъжката мода, така и при прическите. Популярната подстрижка е вдъхновена от Килиън Мърфи, който играе Томас Шелби в сериала. За тази прическа е характерен дълъг рошав бретон и късо подстригана коса малко над ушите.

 

Loading

  • Харесват ли ви тенденциите при мъжките прически?

    Споделете вашето мнение с нас

    • Да
    • No

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

5 скрити опции, които вашият смартфон има

Чили кон карне