in

ЛюбовЛюбов ЕхаЕха ПлачиПлачи СладкоСладко ЯдосанЯдосан СмяхСмях

Тенденции при маникюрите за тази есен

Добре поддържаният маникюр е от съществено значение за цялостната визия на една жена. Ноктите трябва да бъдат добре оформени и не особено дълги, кожичките трябва да са добре почистени и ноктите да бъдат лакирани. Ръцете са едно от първите неща, които се забелязват от хората, така че трябва да изглеждат представително. С всеки нов сезон идват и нови тендеции при маникюрите. Обикновено есенните маникюри са в по-тъмни и неутрални цветове, а ето какви ще бъдат тенденциите тази есен:

1. Микро френски маникюр 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise’s Beauty & Aesthetics (@elisesbeautyaesthetics)

Микро френският маникюр е вариация на класическия френски маникюр, при който бялата (или друг цвят) линийка е много по-тънка. Въпреки че традиционният френски маникюр с бяло никога не излиза от мода, тази есен френският маникюр с тъмни цветове ще бъде по-актуален. Можете да използвате черно или тъмно зелено, в комбинация с основа в телесен цвят. Черното, зеленото, бордото, цвят патладжан и всички по-тъмни нюанси са подходящи за създаването на модерен микро френски маникюр. Важно е да отбележим, че този маникюр изглежда много по-добре на по-къси нокти. Ако ноктите ви са по-дълги, изберете някой от следващите маникюри.

2. Маникюр, вдъхновен от 70-те 

Много тенденции от 70-те години на миналия век се завърнаха през 2021 година. Виждаме влиянието на 70-те в гардероба, при прическите, а сега и при маникюрите. Вълнообразни линии, които разделят нокътя на две и размиват двата цвята- този маникюр ще бъде много актуален през тази есен. Като цветове, отново можете да използвате тъмните нюанси, които вече споменахме, в комбинация с телесни цветове, за да се създава контраст, а по-смелите могат да заложат и на ярки цветове, като розово, зелено, синьо и т.н.

3. Натурално изглеждащ маникюр 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gurj ✨ (@gelsbygurj)

Подобно на френския, натурално изглеждащите маникюри никога не излизат от мода и са актуални за всеки сезон, включително за есента. Под натурално изглеждащ маникюр се разбира следното: къси нокти, лакирани с неутрални цветове или само с безцветен лак. Тук целият ефект идва от усещането за чистота и ръце, за които са положени грижи.

4. Комбинация между мат и блясък 

Една от най-големите тенденции при маникюрите тази есен е френският маникюр, при който основата е матова, а линийката на френския има блясък. При тази тенденция важи същото правило за цветовете. Залагайте на черно, тъмно кафяво и бордо.

5. Змийска кожа 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails By Ya Gal (@nailsbyyagal)

Освен при дрехите, животинските шарки ще бъдат много актуални и при маникюрите- тигрово, леопардово и най-вече нокти, наподобяващи змийска кожа. Този ефект се постига с помощта на акварелна техника. По същият начин, по който се прави и мраморният ефект. При този маникюр можете да ескпериментирате с цветовете, не е задължително да се придържате само към тъмни нюанси. Този маникюр изглежда най-добре в сини и зелени нюанси.

6. Обърнат френски маникюр 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Km Beauty (@kmbeauty____)

Френският маникюр ще бъде много актуален тази есен, но различни му вариации. Освен микро френският, тази есен ще бъде актуален и обърнатият френски маникюр. При него бялата част е в основата на нокътя, вместо на върха. Тук отново не е нужно да залагате на традиционното бяло. Можете да опитате най-различни цветове, например светло розово за основа и тъмно розово за линията в началото на нокътя или светло и тъмно синьо и т.н.

7. Метален ефект 

Ако обичате маникюри с повече блясък, тази тендеция ще ви допадне. Металният ефект, както и огледалният ефект, внасят блясък в маникюра. Този ефект може да се направи само на 2 или 4 нокътя, да се направи като френски или да се добави под някаква друга форма. Най-популярните разновидности са в сребристо или златисто.

 

Loading

  • С гел лак или с обикновен лакирате ноктите си?

    • Гел лак
    • Обикновен лак за нокти

КАКВО МИСЛИШ?

3 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

5 музея в София, които си заслужава да посетите

Мистерията Лагерфелд