in

„Стаята на пеперудите“- поредната вълнуваща история от Лусинда Райли

Семейни тайни. Загубена и намерена любов. Вековно английско имение. Лусинда Райли се завръща с поредната вълнуваща романтична история…

Историята:

Поузи Андерсън израства в идиличната атмосфера на красиво английско имение в Съфолк, където дните преминават в ловене на пеперуди с любимия ѝ баща, четене на книги, разходки и вечерни забави с артистичните приятели на майка ѝ. Втората световна война обаче прекратява безгрижното ѝ детство и отнема живота на обичния ѝ татко.

Десетилетия по-късно, на прага на седемдесетте си години, Поузи е изправена пред трудно решение. Трябва да продаде величествения си дом, където е прекарала детството си и е отгледала синовете си, защото той бавно се руши, а тя няма средствата да върне предишния му блясък.

Към притесненията ѝ се добавят и финансовите проблеми на сина ѝ Сам, както и неочакваното завръщане на другия ѝ син Ник. Тогава една случайна среща ще преобърне живота ѝ. Защото се появява Фреди, голямата ѝ любов, мъжът, който я е изоставил с разбито сърце преди петдесет години. И е на път да разкрие ужасяваща тайна за семейството ѝ.

За автора:

Лусинда Райли е родена през 1965 г. в Ирландия. Започва кариерата си като актриса и публикува първата си книга, когато е на двайсет и четири години. Днес романите ѝ са преведени на трийсет и седем езика и продължават да вълнуват читателите по цял свят. Поредицата ѝ „Седемте сестри“ се превръща в глобален феномен и има планове да бъде адаптирана в телевизионен сериал.

Книгите на Лусинда Райли са номинирани за множество отличия. През 2020 г. получава наградата Dutch Platinum за продажбата на над 300 000 екземпляра от роман в рамките на една година. Последен носител на приза е Дж. К. Роулинг за поредицата си за Хари Потър.

Освен интригуващи романтични истории, Лусинда Райли пише и серия детски книги в съавторство със сина си Хари.

Дълги години писателката живее със съпруга си и четирите им деца в Норфък, Англия. През 2015 г. успява да сбъдне отдавнашна своя мечта и закупува ферма в уединена част на Западен Корк, Ирландия – страната, в която са написани последните ѝ пет книги.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Струфоли

Струфоли- неаполитански медени топки

Гримиране

7 трика за подмладяване с помощта на грима