in

„Сватба до вторник“ – той ще направи всичко, за да я запази

Романтика и вълнение свързват възела в „Сватба до вторник“, петият бестселър на Катрин Байби от поредицата „Седмични булки“.

Джуди Гардънър току-що е завършила колежа и е готова да завладее света… ако успее да си намери работа. Надявайки се да измине възможно най-бързо пътя от амбициозен към известен архитект, тъмнокосата красавица се мести в Ел Ей, отсядайки в дома на своя знаменит брат Майкъл Улф.

Но за Джуди е трудно да се съсредоточи върху работата си, когата секси богадигардът, в който се влюби миналото лято, продължава да се появава в живата ѝ и да я оставя без дъх. Въпреки че толкова я вбесява с неговото нарочно дразнещо „мацко“.

Рик Евънс

Със своето стоманено тяло и щедра усмивка „господин Зелени очи“ може да има всяка жена, която пожелае. Но морският пехотинец, превърнал се в бодигард, има очи само за Джуди и нейният жив и непокорен дух. Хм, това че е скарана с дисциплината все още се понася, но безгрижието ѝ граничи с безразсъдство.

А около звезда като брат ѝ се въртят не само нахални папараци, но и тъмни типове с убийствени намерения в романа…

Когато потаен злодей атакува Джуди, веселякът Рик ще се превърне в смъртоносна машина, която няма да се спре пред нищо, за да защити жената, отворила сърцето му за любовта.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

1 Глас
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Окрошка

Лятна руска супа Окрошка

Как брандът на Ким Кардашиян Skims удвои стойността си за година