in

„Полувреме“- документален филм за живота и кариерата на Джей Ло

Полувреме
Снимка: Facebook/Jennifer Lopez

Дженифър Лопес разкри в Инстаграм, че последният ѝ проект, който е част от партньорството ѝ с Netflix, ще бъде нов документален филм за нейния живот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Филмът се казва „Полувреме“ („Halftime“), което е препратка към възрастта на Джей Ло, 52 години. Както и към това как ще изглежда нейната кариера на певица, актриса и бизнесдама през следващата половина от живота ѝ.

Премиерата на „Полувреме“ („Halftime“) ще бъде на 8 юни, на фестивала Tribeca, и ще бъде достъпен в стрийминг платформата дни по-късно, на 14 юни.

Лопес обяви новината, като сподели официалния постер на филма в Инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Какво ще представлява филмът?

„Полувреме“ вдига завесите, разкривайки твърдостта и решителността, които правят Дженифър Лопес иконата, която е. Във филма са разгледани хилядите ѝ изпълнения в цял свят и незабравимите ѝ роли в киното. Споменават се също неотдавнашното ѝ изпълнение на церемонията по инаугурацията на Джо Байдън, зашеметяващото ѝ изпълнение на „Супербол“ и много други.

Документалният филм се фокусира върху суперзвездата, която вдъхновява хората в продължение на десетилетия със своето постоянство, блясък и културен принос. И това е само началото…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Филмът, в който е показана нейната еволюция като латиноамериканка, майка и артист, е своеобразно начало на втората половина от живота на Лопес.

Документалният филм се появява веднага след друг важен етап в живота на Лопес- вторият ѝ годеж с Бен Афлек, който беше през април.

„Това беше най-романтичното нещо, което можех да си представя… просто една тиха съботна вечер у дома, двама души, които обещават винаги да бъдат един до друг“, сподели тя в своя бюлетин On the JLo, описвайки подробно предложението за брак. „Двама късметлии, които получиха втори шанс за истинска любов“, добавя тя.

Трейлърът на филма

Първият трейлър на „Halftime“ се появи на 18 май. В трейлъра виждаме отблизо какво се крие зад бляскавите изпълнения на певицата и колко труд полага тя, за да докосне хората истински. Виждаме звездните ѝ моменти, както и моментите на разочарования. Трейлърът намеква за силата и упоритостта, необходими на една жена, за да се превърне в иконата, която е Джей Ло сега.

Сцени от трейлъра показват Лопес, която плаче, когато разбира, че „Да свалиш Уолстрийт“ не получава номинация за Оскар. Тази сцена е допълнена от гласа на Джей Ло на заден план: „Беше трудно. Просто имах много ниско самочувствие. Трябваше да разбера коя съм и да вярвам в това“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Годеникът ѝ Бен Афлек също се появява за кратко в трейлъра, в частта, в която са засегнати негативните коментари по адрес на Лопес. Афлек разказва, че питал Джей Ло дали това не я притеснява, а тя отвърнала „Очаквах го“.

Дженифър Лопес несъмнено е една от най-забележителните знаменитости. Тя е оставила следа както в света на музиката, така и в киноиндустрията. А имайки предвид хилядите ѝ таланти, не се знае с какво още ще ни изненада през втората половина от живота си.

Loading

  • Ще гледате ли филма?

    Дженифър Лопес
    • Да, нямам търпение
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Италианска кухня

12 италиански храни, които всеки трябва да опита

Пръчици от полента и бургери от цвекло

Бургери от червено цвекло с хрупкави пръчици от полента