in

Поглед назад към Марлене и Мерилин: една вечер на кабаре с Вера Шандел

По повод рождения ден на Мерилин Монро, Вера Шандел и Ангел Заберски ще представят спектакъла „Кабаре Блонд“. Ще може да се потопите в епохата на две от най-страстните дами на 20 век – Марлене и Мерилин. „Кабаре Блонд“ е третото издание на спектаклите „Кабаре“, в които Вера и Ангел ни отвеждат в чудните светове на различни артисти, оставили ни невероятното си творчество.

Преживяване, което ще ви донесе радост, лекота и ще ви изпълни с любов – не пропускайте тези срещи с красотата. И ако искате да се пренесете изцяло – облечете рокля, или сложете папионка, червило или пура.

Вера и Ангел, заедно с Борис Таслев на бас, със Стоян Янкулов Стунджи на удърни и с привлекателните танцьорки от Балет Нова, ще ви очакват неделя 28 май от 20.30 часа в „София Лайв Клуб“.

Вера Шандел е родена в Кюстендил в семейство на архитекти. Още шестгодишна тя заминава с тях за Алжир, а няколко години по-късно се връща отново в България. Изучава икономика в Университета за национално и световно стопанство. През 2010 г. се обръща към суинга с триото Sentimental Swingers, където участва с Андрония Попова и Десислава Андонова. Именно тогава изгражда имидж на винтидж принцеса. След разпада на триото тя продължава почитта си към знакови артисти от 30-те години на миналия век със серията концерти „Кабаре“.

 

 

 

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Пипо Делбоно – посланикът на различността

Сирия през очите на Зулфа Катух: Мечти, война, надежда