in

Пет жени в еднакви рокли: влюбени, раними, чувствени, романтични, алчни, безпардонни

Настанете се удобно, вземе си въздух, защото има голяма вероятност той да ви бъде отнет, защото невероятните шаферки на това грандиозно събитие  – „Пет жени в еднакви рокли“ са ви приготвили невъобразимо веселие. За това предупреждават от Театър „Българска армия“ и канят всички на премиера на 23 февруари от 19.00 ч.

Представлението не за Трейси и Скот и тяхната сватба, а за техните шаферки – Меридит (Евелин Костова), Джорджиян (Анастасия Ингилизова), Триша (Лара Златарева), Франсис (Дария Димитрова) и Минди (Лиза Шопова), които ще разкрият пред зрителите своята душевност, женственост, упоритост. Тяхната среща на това събитие е повече от неочаквана, а тяхното сближаване – още повече. Въпреки всичко, има нещо, което ги обединява. Шоуто, което са подготвили не само ще докара публиката до сълзи от смях, но ще изправи гостите в залата пред въпроса: „А аз коя от тях съм?“.

Режисьор е Атанас Атанасов. „Известна е крилатата фраза: „Спектакълът е обречен на успех!“ Липсата на скромност е характерна за хората на изкуството, но в случая съм абсолютно убеден, че има две сериозни причини за предизвестения успех на пиесата“, споделя той. На първо той поставя авторът – Алън Бол, който е носител на „Оскар“ за сценария на филма „Американски прелести“, и събира пет жени, облича ги в еднакви рокли и им възлага ролите на шаферки. „Само по себе си, това вече е събитие! Влюбени, раними, чувствени, романтични, алчни, безпардонни… Пияни и опиянени, обсебени от желание да притежават и да бъдат притежавани. От него!!! Единственият, неповторимият, очарователният прелъстителен мъж! Пет жени говорят така, както само истинските жени умеят да говорят! Така, както те единствено могат да ни просълзяват от смях! „Пет жени в еднакви рокли“ е поглед през ключалката на сватбения будоар…“, убеден е Атанасов.

„Въпреки перфектните сюжетни ходове на Алън Бол, предизвестеният успех на тази пиеса е невъзможен без мощното присъствие на силни актриси! На талантливи актриси! На актриси, които природата е белязала със женственост, сексапил, очарование, доброта… Щастлив съм, че ги срещнах в Театър „Българска армия“, казва в заключение режисьорът.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

2.5k Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гангкар Пуенсум – най-високият непокоряван връх в света

За мечтата да направиш бар