in

ЛюбовЛюбов

„Омъжи се за мен“ – бракът като повод за запознанство

Омъжи се за мен

Никога не казвай „никога“! Припомням си тази максима, докато влизам да гледам „Омъжи се за мен“ – една широко рекламирана романтична комедия, при все, че толкова пъти се бях заричала никога повече да не давам шанс на жанра, добил известност вече просто като „ромком“… Но ето ме вече в кинозалата и то не заради самия филм (признавам си го най-чистосърдечно), а заради гласа на Дженифър Лопес и шоуто, което винаги прави на сцена – е, тук то наистина е зрелищно!

Няма как поне за секунда да не се изкушите да гледате този филм, след като зърнете (и чуете) трейлъра. Просто Лопес е наистина във вихъра си в „Омъжи се за мен“ и сякаш тази дива е сключила някакъв съдбовен пакт с Дявола, или поне с най-добрите козметични фирми и клиники за красота: изглежда зашеметяващо за възрастта си, танцува като за последно, а гласът ѝ… Е, той всъщност е огромният плюс на този филм! Както и тембърът на Малума, разбира се, а дуетът между двамата е легитимна причина да отидете с половинката си и да гледате „Омъжи се за мен“ точно днес. В крайна сметка, Свети Валентин е не само пиршество на кича, а времето в кинозалата ще мине приятно, докато си тактувате на песните.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Другите две причини, заради които наруших обета си да избягвам всякакви ромком ленти, се казват Оуен Уилсън и Джон Брадли. Първият го познаваме от превъзходните му роли в десетки филми, а вторият е нещо като изгряваща звезда, като нескопосаният му чар, съчетан с чудесна игра, се превръща в нещо като запазена марка (буквално преди дни гледахме Брадли и в Moonfall).

А иначе сюжетът на този филм, режисиран от Кат Койро, е повече от сиропиран: музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) е на път да се омъжи за своя избраник Бастиан (изигран от колумбийската сензация Малума) на пищна церемония по време на техен общ концерт. Секунди преди обаче да си кажат онова заветно „Да“, прясна изневяра на Бастиан лъсва в интернет пространството – мда, Големият Брат наистина „гледа“ в тези технологични времена! В опит да излезе от ситуацията с чест и да измести фокуса на случващото се, Кат Валдес се вторачва в публиката и…избира да се омъжи за нищо неподозиращия герой на Оуен Уилсън, учителя по математика Чарли Гилбърт, който най-случайно е в публиката на концерта.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

И както вече може да се досетите, това общуване, стартирало по този нелеп начин и продължило като рекламен трик (мда, ще се насладите на приятна сатира за социалните мрежи и инфлуенсърството въобще), прераства в истинска любов и в ред житейски прозрения, до които достига героинята…

Да, това не е голямо кино, но и надали някой подхожда с подобни очаквания към „Омъжи се за мен“. Важни в случая са ритъмът, шоуто и енергията, която е толкова подходяща за днешния празник. В крайна сметка, не може всеки ден да гледаме филми на Акира Куросава…

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Интересното в случая е, че „Омъжи се за мен“ е базиран на едноименния графичен роман на Боби Кросби от 2007 г. – факт, който отново доказва печелившето „преливане“ между изкуствата. Също така си струва да отбележим, че това не е първият път, в който Дженифър Лопес и Оуен Уилсън си партнират със значими роли във филм: преди четвърт век те вече го направиха в „Анаконда“, а днес, апропо, Джей Ло изглежда значително по-добре… За колумбийската звезда Малума обаче „Омъжи се за мен“ е филмов дебют, а нещо ни подсказва, че тепърва ще виждаме този латино мачо на голям екран.

Loading

  • Харесвате ли песента към филма „Marry me“?

    Омъжи се за мен
    • Да
    • Не

КАКВО МИСЛИШ?

3 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Марти Жиронел

Марти Жиронел пред Oshte.bg: Вярвам в хората и мечтите им

Свети Валентин

Тест: Проверете знанията си за най-романтичния ден в годината