in

СмяхСмях ЕхаЕха ЛюбовЛюбов

10 от най-забавните реклами на всички времена

В днешно време все повече хора предпочитат да гледат различни филми, сериали и предавания онлайн, вместо по телевизията. Има ред причини за това, но една от тях е, че рекламите, които пускат по телевизията, са изключително досадни. Когато филм с продължителност час и половина бъде прекъснат 5 пъти през 15 минути за реклами, нормално е да приемаме рекламите като нещо неприятно. Въпреки че има реклами без никакъв смисъл, които ни напрягат, през годините сме гледали и някои много добри клипове. Ако всички бяха толкова забавни, вероятно гледането на реклами щеше да бъде по-забавно от самата телевизионна програма.

Ето и някои от най-забавните реклами на всички времена:

Skittles

Рекламата на Skittles с човек – пинята е супер забавна. В рекламата се появява човек, преобразен като пинята, с патерици и превръзки. Да бъдеш бит от колеги е достатъчно лошо,  но да бъдеш бит за пакетче бонбони, е още по-неприятно.

Old Spice

Първата реклама на Old Spice беше изключително забавна. Цялата реклама е заснета в един кадър и включва Исая Мустафа, който обяснява всички начини, по които той е по-мъжествен от мъжа, с когото се срещате в момента, включително „Аз съм на кон”…

Logitech

Представянето на Кевин Бейкън от самия Кевин Бейкън в тази реклама на Logitech е малко плашещо, но и доста забавно. Той цитира репликите си от филмите си, като същевременно не изглежда като себе си, благодарение на много добър грим.

IKEA

Тази реклама на Икеа е много интересна. Тя показва как щеше да изглежда животът на хората преди 2000 години, ако е имало Инстаграм по онова време. Тъй като тогава не е имало фотоапарати, в рекламата правят картина на храната, на която едно семейство ще вечеря и тичат из цялото село с картината, за да получат одобрение от околните, подобно на лайковете в социалните мрежи, а посланието на рекламата е „Това е просто храна. Не състезание”.

Snickers

Това е реклама, която вероятно всеки е гледал. В този клип участва актрисата Бети Уайт, която бива пометена от футболист на футболното игрище, отхапва от едно десертче Сникърс и се превръща в мъж. „Не си ти, когато си гладен”- знаменитата фраза от рекламите на Сникърс, присъства тук за първи път.

Oreo

В тази забавна реклама на Орео настъпва истински хаос в една библиотека. Настава пълна анархия, дори идва пожарна. Всичко това е породено от спор относно това кое е по-вкусно- крема или бисквитката.

Mentos

В рекламата на Mentos, този мъж сяда на прясно боядисана пейка и съсипва костюма си. Този тип реклами бяха много популярни през 90-те. В конкретната реклама, след като се е изцапал с боя, мъжът се доизцапва, става от пейката и изяжда бонбон Mentos. А усмивката му е доста широка, като за човек, съсипал костюма си.

Doritos

В тази реклама на Doritos виждаме бъдещи родители на преглед при лекаря. Докато преглеждат бременната жена с ултразвук, бащата яде чипс. Забелязват, че бебето следва движенията на чипса, а накрая дори изскача от корема на майка си.

Haynes Baked Beans 

Това е забавна реклама на Haynes Baked Beans, с участието на астронавти и извънземно същество, като посланието на рекламата е, че печеният боб не е за астронавти …

Raid

Рекламата на Raid с огромната мравка, която яде от хладилника на хората също е сред най-забавните реклами.

 

Loading

  • Коя реклама ви е най-смешна?

    • Snickers
    • Doritos
    • Oreo
    • Ikea

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

100 години Станислав Лем – историята на великия фантаст

Кои са най-актуалните прически тази есен