in

ЕхаЕха

10 от най-забавните реклами на всички времена

В днешно време все повече хора предпочитат да гледат различни филми, сериали и предавания онлайн, вместо по телевизията. Има ред причини за това, но една от тях е, че рекламите, които пускат по телевизията, са изключително досадни. Когато филм с продължителност час и половина бъде прекъснат 5 пъти през 15 минути за реклами, нормално е да приемаме рекламите като нещо неприятно. Въпреки че има реклами без никакъв смисъл, които ни напрягат, през годините сме гледали и някои много добри клипове. Ако всички бяха толкова забавни, вероятно гледането на реклами щеше да бъде по-забавно от самата телевизионна програма.

Ето и някои от най-забавните реклами на всички времена:

Skittles

Рекламата на Skittles с човек – пинята е супер забавна. В рекламата се появява човек, преобразен като пинята, с патерици и превръзки. Да бъдеш бит от колеги е достатъчно лошо,  но да бъдеш бит за пакетче бонбони, е още по-неприятно.

Old Spice

Първата реклама на Old Spice беше изключително забавна. Цялата реклама е заснета в един кадър и включва Исая Мустафа, който обяснява всички начини, по които той е по-мъжествен от мъжа, с когото се срещате в момента, включително „Аз съм на кон”…

Logitech

Представянето на Кевин Бейкън от самия Кевин Бейкън в тази реклама на Logitech е малко плашещо, но и доста забавно. Той цитира репликите си от филмите си, като същевременно не изглежда като себе си, благодарение на много добър грим.

IKEA

Тази реклама на Икеа е много интересна. Тя показва как щеше да изглежда животът на хората преди 2000 години, ако е имало Инстаграм по онова време. Тъй като тогава не е имало фотоапарати, в рекламата правят картина на храната, на която едно семейство ще вечеря и тичат из цялото село с картината, за да получат одобрение от околните, подобно на лайковете в социалните мрежи, а посланието на рекламата е „Това е просто храна. Не състезание”.

Snickers

Това е реклама, която вероятно всеки е гледал. В този клип участва актрисата Бети Уайт, която бива пометена от футболист на футболното игрище, отхапва от едно десертче Сникърс и се превръща в мъж. „Не си ти, когато си гладен”- знаменитата фраза от рекламите на Сникърс, присъства тук за първи път.

Oreo

В тази забавна реклама на Орео настъпва истински хаос в една библиотека. Настава пълна анархия, дори идва пожарна. Всичко това е породено от спор относно това кое е по-вкусно- крема или бисквитката.

Mentos

В рекламата на Mentos, този мъж сяда на прясно боядисана пейка и съсипва костюма си. Този тип реклами бяха много популярни през 90-те. В конкретната реклама, след като се е изцапал с боя, мъжът се доизцапва, става от пейката и изяжда бонбон Mentos. А усмивката му е доста широка, като за човек, съсипал костюма си.

Doritos

В тази реклама на Doritos виждаме бъдещи родители на преглед при лекаря. Докато преглеждат бременната жена с ултразвук, бащата яде чипс. Забелязват, че бебето следва движенията на чипса, а накрая дори изскача от корема на майка си.

Haynes Baked Beans 

Това е забавна реклама на Haynes Baked Beans, с участието на астронавти и извънземно същество, като посланието на рекламата е, че печеният боб не е за астронавти …

Raid

Рекламата на Raid с огромната мравка, която яде от хладилника на хората също е сред най-забавните реклами.

 

  • Коя реклама ви е най-смешна?

    • Snickers
    • Doritos
    • Oreo
    • Ikea

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

100 години Станислав Лем – историята на великия фантаст

Кои са най-актуалните прически тази есен