in

„Домът на Гучи“- историята, която всички чакаме

На 24 ноември 2021 година е премиерата на „House of Gucci“ („Домът на Гучи“). Филмът ще бъде сензацията на есента – лентата на Ридли Скот описва подробно убийството на Маурицио Гучи и падането на модната династия на семейство Гучи.

Лейди Гага играе социалистката Патриция Реджани, бившата съпруга на Маурицио, която беше съдена и осъдена за организиране на убийството му, след като я напусна за по-млада жена. Тя излежава 18 години в затвора, където придобива прякора Черна вдовица, преди да бъде освободена през 2016 г.

Първите сцени от трейлъра разкриват смесица от винтидж и съвременна мода с дрехи на дизайнери като Sandro, Max Mara и Burberry.

„Домът на Гучи“ е създаден по книгата на Сара Гей Фордън „Домът на Гучи: Една сензационна история за убийство, полуда, блясък и алчност“. А звездният актьорски състав включва още Ал Пачино, Джаред Лето и Джеръми Айрънс.

„Домът на Гучи“ е първият филм на Лейди Гага, след „Роди се звезда“, с който спечели Оскар и Златен глобус. Пухени палта, големи бижута, стилни рокли – стил, класа и сексапил излъчва Лейди Гага в ролята на Патриция Реджани и трейлърът подсказва, че това ще бъде поредният успешен филм за певицата.

„Heart of Glass“ на американската рок група „Блонди“ е саундтракът на филма и пасва перфектно на историята.

Убийството на Маурицио Гучи е скандалът на 90-те години, а потенциалните мотиви на красивата му съпруга очароваха цяла държава.

 

Ето няколко интересни факти за филма:

Анджелина Джоли, Ан Хатауей, Марион Котияр и Пенелопе Крус били разгледани за ролята на Патриция Реджани, но в крайна сметка Лейди Гага е избрана за ролята.

Първоначално беше обявено, че Робърт де Ниро преговаря за ролята на Родолфо Гучи, но отпадна и беше заменен от Джеръми Айрънс.

Моника Белучи била поканена за ролята на Пина Ауриема, но отказва ролята поради конфликт. По-късно ролята е дадена на Салма Хайек.

Пари, семейство, сила, предателство, секс, лоялност, скандал, амбиция, убийство – историята, която ще разгорещи киносалоните през есента.

 

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

2 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

10 неща, които може да правите под карантина

6 причини да ядете често малини