in

Може ли да обикнеш някого още преди да го видиш

Преди да те видя

Дебютният роман на британската писателка Емили Хоутън „Преди да те видя“ е сърдечна история, която ни напомня, че приятелството и обичта могат да бъдат намерени дори и в най-трудните времена. Едновременно хумористичен и нежен, „Преди да те видя“ е разказ за триумфа над изпитанията е трогателно тържество на борбата с болката, в която да знаеш как да приемеш помощ е половината от успеха.

Алис и Алфи се намират само на метри един от друг, докато се възстановяват от опасни инциденти в отделението за рехабилитация. Дълбоко травмирана от преживяното, Алис упорито отказва да се вижда или да говори с когото и да било. Саможива по природа, тя винаги е разчитала единствено и само на себе си. Дори най-голямото предизвикателство в живота ѝ няма да я накара да се промени. Докато не чува гласа на Алфи.

Весел и общителен, той се е заел със задачата да поддържа доброто настроение на всички пациенти. Младежът просто не може да стои безучастен, когато някой има нужда от помощ. Затова, когато на леглото до него се появява нова съседка, която никой няма право да вижда, Алфи е по-любопитен от всякога. Неуморните му опити да развесели Алис в крайна сметка се оказват успешни и стъпка по стъпка двамата неусетно започват да се сближават – без да са се виждали дори и за миг.

Скоро никой не може да разсмее Алис така силно, както Алфи. А той най-после чувства, че е открил някого, на когото може да довери и най-големите си страхове. В среднощните разговори и шегите двамата намират близостта и подкрепата, от която толкова се нуждаят. А между тях бавно започва да разцъфтява нещо повече от приятелство.

Дали обаче връзката, която са изградили, може да се пренесе в света навън? Да разкриеш себе си пред другия може да ти донесе повече, отколкото някога си мечтал, но може да донесе и огромно разочарование…

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Менемен

Менемен – вкусен турски специалитет

8 храни, които могат да предизвикат най-тежките алергии