in

„Моето голямо гръцко лято“ – когато животът ти поднесе лимони, отиди на почивка

„Моето голямо гръцко лято“ е сърцата история, която припомня, че всеки проблем си има своето решение. И то е да отидеш на почивка. В дебютния си роман Сю Робъртс кани читателите на шеметно приключение с ухание на море и мечти.

Нещата не винаги вървят по план

Британката Манди дълго е вярвала, че ще остарее в прегръдките на съпруга си Дани. Нейната ученическа любов, човекът, с когото е споделяла всички важни моменти, още откакто е била на петнайсет. Когато обаче открива, че Дани ѝ изневерява, Манди е изправена пред трудно решение. Дали да го зареже, както я съветва майка ѝ, или пък да даде още един шанс на брака им?

Съкрушена от предателството, Манди знае, че е време да направи големи промени в живота си. Точно тогава съдбата ѝ се усмихва и ѝ предлага невероятна възможност – да остави всичко и да замине на ваканция до красиво малко средиземноморско селце на брега на морето в Гърция. Манди винаги е искала да бъде пътешественичка, но никога досега не се е осмелявала да го направи.

Решена да открие отново искрата в себе си, Манди се качва на самолета, готова за приключения и втори шанс за щастие. И изглежда се е запътила към точното място. На фона на лазурното небе, тюркоазените води и златните плажове младата жена скоро открива, че слънчевите гръцки острови са способни да излекуват раните ѝ и да ѝ дадат сили да вземе правилните решения, от които зависи животът ѝ оттук нататък.

Вместо да се самосъжалява, тя се заема с нещо ново – да превърне закътаното и слабо посещавано островче в атрактивна дестинация за туристите като организира голям фестивал със световноизвестни изпълнители. На помощ в това предизвикателство ще ѝ се притекат както новите ѝ приятели, които среща на острова, така и висок и красив непознат, който е пълна противоположност на нейния съпруг.  Ще може ли Манди да излекува разбитото си сърце? Или бедите от стария ѝ живот ще я настигнат и на това райско място?

Забавен, увлекателен и разтоварващ

„Моето голямо гръцко лято“ е красив плажен романс, който ни предизвиква да мечтаем, да пътуваме и да преследваме щастието. С много енергия, въображение и чувство за хумор Сю Робъртс дебютира като истински майстор на романтичните комедии и отвежда читателите на книжно бягство, перфектно за топлите летни вечери.

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Тортелини

Тортелини с гъби, билки и пармезан

плодове

Този плод намалява лошия холестерол