in

Меган Маркъл на 41 – какво още не знаем за нея

Меган Маркъл
Снимки: marklemeganoffical /instagram

Меган Маркъл е родена на 4 август 1981 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Майка ѝ Дория Рагланд е афроамериканка, работеща като соициален работник и йога инструктор, а баща ѝ Томас Маркъл живее в Мексико и работи като директор осветление в сериалите „Женени с деца“, „Фактите от живота“ и други. Той е носител на награда Еми като директор на осветлението. Именно той я въвежда в холивудските среди.

Меган Маркъл става известна с ролята си в сериала „Костюмари“. През 2018 г. се омъжва за принц Хари, а в началото на 2020 г. се отказва от кралските си титли. Вижте още няколко любопитни факта за Меган Маркъл, които вероятно не знаете:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical)

Първото име на Меган е Рейчъл

Рейчъл Меган Маркъл са трите имена на актрисата. Тя обаче решава да носи второто си име. В американския сериал „Костюмари“ тя влиза в ролята на Рейчъл Зейн и споделя, че с героинята ѝ всъщност много си приличат – „амбициозни, устремени и винаги се опитваме да хванем бика за рогата“, казва тя. Приликите обаче не свършват дотук – те имат едно и също име.

Маркъл е страхотен кулинар

Меган Маркъл неведнъж е споделяла за нейната любов към гастрономията. Тя също бе и черта в характера на героинята ѝ Рейчъл. „Няма нещо по-вкусно от перфектно изпечено пиле. Обичам да нося това на вечери и създавам много приятелства“, споделя актрисата.

Завършила е Северозападния частен университет в Илинойс с две висши образования

От малка Меган мечтаела да стане актриса, но когато постъпила в университета разбрала, че това не е единствената ѝ цел в живота и записала да учи едновременно политика и актьорско майсторство.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical)

Тя водеше лайфстайл блог

Преди да се омъжи за принц Хари, Меган Маркъл водеше лайфстайл блога „The Tig“, кръстен на виното Tignanello, в който впоследствие започна да пише за мода, пътуване и красота. През 2017 г. тя обяви, че спира сайта и малко след това се сгоди.

Тя е била асистент на водещия в предаването „Сделка или не“ на NBC

Преди участието ѝ в „Костюмари“ Маркъл е работила като асистент в предаването „Сделка или не“ на NBC в периода 2006-2007 г. Преди това е работила и в посолството на САЩ в Аржентина.

Маркъл започва да практикува йога на 7 години

Меган често е забелязвана да носи постелка за йога под мишницата си и това е практика, която тя започва на 7-годишна възраст, благодарение на майка си Дория, която е инструктор по йога.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical)

Нейната първа роля е в сериала „Главна болница“

През 2002 г. Маркъл дебютира в сериала „Главна болница“, като едновременно с това работи като фотомодел и актриса. Тя от малка е на снимачната площадка на „Женени с деца“ и други сериали, където баща ѝ работил като режисьор на осветлението, а майка ѝ временно е била назначена като асистент гримьор.

През 2016 г. тя създава капсулна колекция с канадски моден лейбъл

През 2016 г. марката Reitmans пусна капсулна колекция от рокли, съвместно проектирани с Меган Маркъл.

Loading

КАКВО МИСЛИШ?

0 Гласове
Upvote Downvote

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

„С обич от Лондон“ – история за една красива, но обречена любов

Сингапур

10 интересни факта за Сингапур